Rock 'n' Roll do indentyfikacji ... HELP!

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

skrot

Rock 'n' Roll do indentyfikacji ... HELP!

Post autor: skrot »

Witam

Bardzo potrzebuje tytulu nagrania (od początku do 1:07 min) z lat 50tych. Fajne nagranko szukalem pare godizn i niestety nie znalazlem. W tym wycinku jest tez Little Richard - Long Tall Sally (zaczyna się od 1:07) - zostawilem go tam gdyz najpewniej jest to jakis mix (a moze ktos to sam zmiksowal...). Pytam gdyz potrzebuje to w dobre wersji a ta ktora tutaj zamieszczam mnie nie satysfakcjonuje, poza tym fajnie by bylo wiedziec co to jest za cudo ;-) Z góry wszystkim dziękuje za pomoc!

LINK:
http://www.speedyshare.com/898314476.html
Awatar użytkownika
djjack
Kontakt:

Barbara Ann

Post autor: djjack »

skrot pisze:Witam

Bardzo potrzebuje tytulu nagrania (od początku do 1:07 min) z lat 50tych. Fajne nagranko szukalem pare godizn i niestety nie znalazlem.
(...)
Pytam gdyz potrzebuje to w dobre wersji a ta ktora tutaj zamieszczam mnie nie satysfakcjonuje, poza tym fajnie by bylo wiedziec co to jest za cudo ;-) Z góry wszystkim dziękuje za pomoc!

(...)
Czyżby to Jan & Dean albo Beach Boys w utworze Barbara Ann lub - co chyba bardziej prawdopodobne - jakiś cover tego właśnie nagrania?...
skrot

Post autor: skrot »

Blind Guardian - Barbara Ann - Long Tall Sally

dziekuje djjack, poznałem ten tytuł - mam ten mix co chcialem (u gory nazwa pod jaka mozna to znaleźć) Wielkie dzieki dla Ciebie :-) gdyby ktos tego potrzebowal to pisać!

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ