Bardzo potrzebuje tytulu nagrania (od początku do 1:07 min) z lat 50tych. Fajne nagranko szukalem pare godizn i niestety nie znalazlem. W tym wycinku jest tez Little Richard - Long Tall Sally (zaczyna się od 1:07) - zostawilem go tam gdyz najpewniej jest to jakis mix (a moze ktos to sam zmiksowal...). Pytam gdyz potrzebuje to w dobre wersji a ta ktora tutaj zamieszczam mnie nie satysfakcjonuje, poza tym fajnie by bylo wiedziec co to jest za cudo Z góry wszystkim dziękuje za pomoc!
Bardzo potrzebuje tytulu nagrania (od początku do 1:07 min) z lat 50tych. Fajne nagranko szukalem pare godizn i niestety nie znalazlem.
(...)
Pytam gdyz potrzebuje to w dobre wersji a ta ktora tutaj zamieszczam mnie nie satysfakcjonuje, poza tym fajnie by bylo wiedziec co to jest za cudo Z góry wszystkim dziękuje za pomoc!
(...)
Czyżby to Jan & Dean albo Beach Boys w utworze Barbara Ann lub - co chyba bardziej prawdopodobne - jakiś cover tego właśnie nagrania?...
dziekuje djjack, poznałem ten tytuł - mam ten mix co chcialem (u gory nazwa pod jaka mozna to znaleźć) Wielkie dzieki dla Ciebie gdyby ktos tego potrzebowal to pisać!