Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Wyczytałem w mediarun.pl, ze Marcin Łukawski, prowadzący poranne pasmo w Programie III odchodzi z Programu III i podejmuje pracę w Grupie ITI. Prawdopodobie bedzie to stacja informacyjna TVN 24. Więcej szczeg. na portalu
Chorobcia, co sie dzieje z tym Radiem. A dzis taki piekny dzień - i za oknem (słońce) i w radiu (46 lat Trójki)
Ostatnio zmieniony śr kwie 02, 2008 12:43 pm przez zbyszu, łącznie zmieniany 1 raz.
Żart jest świetny dopóki jest tylko żartem, jeśli zawiera odrobinę prawdy, tym bardziej nam nie odpowiadającej, to już przestaje być smieszne
Fragment wypowiedzi Piotra Barona dla wiadomosci.onet.pl:
Zależy od punktu widzenia. Nie do końca się zgadzam, że to była degradacja, choć gdy usłyszałem tę decyzję, byłem wściekły, bo bardzo dobrze mi się pracowało z Marcinem Łukawskim. Lubimy się też prywatnie, dlatego w pracy iskrzyło.
o Marcelu nie wiedziałem
za to przypomnę jeszcze o zabójstwie jakiegoś kolesia, wybudzeniu się ze śpiączki po wypadku w Ferrari i planach reformy szkolnictwa
Dobrze, że uprzedzili przed szóstą rano tym dziwnym jinglem (nigdy go wcześniej nie słyszałem), bo mógłbym zapomnieć, jakie dziś święto
sądzę że jutro sprawdzimy czy to prawda. ITI też może wkręcać jak TVP że Kubica jest w Ferrari, wp.pl o końcu kariery Małysza, Trójka z ITI tez mogła sie zabawić
zbyszu pisze:Wyczytałem w mediarun.pl, ze Marcin Łukawski, prowadzący poranne pasmo w Programie III odchodzi z Programu III i podejmuje pracę w Grupie ITI. Prawdopodobie bedzie to stacja informacyjna TVN 24. Więcej szczeg. na portalu
To ja proponuję doszlusować go do innych "trójkowiczów" czyli Siana i Miecugowa do Szkła Kontaktowego.
Yacy pisze:Jeśli mało to kliknąc w odnośnik i poczytać cały artykuł i ew. zobaczyć datę
Szczerze mówiąc to ja od razu przeczytałem cały artykuł i nie bardzo wiedziałem dlaczego go zacytowałeś. Obawiałem się jednak, że to prawda, więc nie chciałem ryzykować.
Hmm... a wiadomość o tym, że Mateja będzie trenował Małysza jak dziś widzę, wcale nie była żartem . I jak to powiedział Mateja: "chłopacy dobrze mnie znają, więc sądzę, że będziemy dobrze się dogadywać" .
oj, Robert, Robert, Robert, chlopaku... (edit: o Mateje mi chodzilo )
tez trudno mi w to uwierzyc i w kilka innych rzeczy tez dzisiaj w serwisach. tak jakby ludzie wpisujacy newsy zalapali sie jeszcze na poznowieczorne wiadomosci z wczoraj i pchneli je dalej w swiat jako prawdziwe...
Ostatnio zmieniony śr kwie 02, 2008 11:40 am przez ku3a, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciekawe czy jak odchodzi, to szanowna Trójka i na niego się obrazi. Może Wam się zmieścić w głowie, że Niedźwiedżź nie dostał zaproszenia na obchody 46 lecia trójki??? Bo mi nie bardzo. Przecież nic złego o swoim dawnym radiu nigdy publicznie nie powiedział, wręcz przeciwnie. A 25 lat był jego częścią, ba filarem... Ja jestem baaardzo rozczarowana i coraz mniej mi się Trójka podoba... Smutne, bo drugiego takiego radia nie ma...
Też byłem zdziwiony, że jakoś nie bardzo można było usłyszeć nazwisko Niedźwiedzia. Może to za szybko, może musi minąć kilka(naście) lat. Chociaż np. Olejnik też pewnie nie było. A np. Miecugow był u Barona.
Faktycznie smutne to trochę i ciut przykre...
Pamiętam, że jak Olejnik była na 1000 LP3ce mimo, że pół roku wcześnie odeszła do Zetki. I nikomu to nie przeszkadzało.
A co do Mateji, to wczoraj nawet te napisy w nawiasie "(i to nie jest żart prima aprilisowy!) mnie nie przekonywały. I mimo, że jest już 2 kwietnia to ja i tak w to nie wierzę. Uwierzę jak zobaczę.
kwiaciareczka pisze:Ciekawe czy jak odchodzi, to szanowna Trójka i na niego się obrazi. Może Wam się zmieścić w głowie, że Niedźwiedżź nie dostał zaproszenia na obchody 46 lecia trójki???
Wiesz to wydaje misie bardzo skomplikowane i trudno mi to oceniać. A póki dyrekcja będzie miała relatywnie mały wpływ na to co słychać, to będę słuchał. [Według mnie taki właśnie ma.]
Gary pisze:Pamiętam, że jak Olejnik była na 1000 LP3ce mimo, że pół roku wcześnie odeszła do Zetki. I nikomu to nie przeszkadzało.