Chorobcia, co sie dzieje z tym Radiem. A dzis taki piekny dzień - i za oknem (słońce) i w radiu (46 lat Trójki)
1 kwietnia
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
1 kwietnia
Wyczytałem w mediarun.pl, ze Marcin Łukawski, prowadzący poranne pasmo w Programie III odchodzi z Programu III i podejmuje pracę w Grupie ITI. Prawdopodobie bedzie to stacja informacyjna TVN 24. Więcej szczeg. na portalu
Chorobcia, co sie dzieje z tym Radiem. A dzis taki piekny dzień - i za oknem (słońce) i w radiu (46 lat Trójki)

Ostatnio zmieniony śr kwie 02, 2008 12:43 pm przez zbyszu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
Żart jest świetny dopóki jest tylko żartem, jeśli zawiera odrobinę prawdy, tym bardziej nam nie odpowiadającej, to już przestaje być smieszne 
Fragment wypowiedzi Piotra Barona dla wiadomosci.onet.pl:
Zależy od punktu widzenia. Nie do końca się zgadzam, że to była degradacja, choć gdy usłyszałem tę decyzję, byłem wściekły, bo bardzo dobrze mi się pracowało z Marcinem Łukawskim. Lubimy się też prywatnie, dlatego w pracy iskrzyło.

więcej na http://wiadomosci.onet.pl/1444615,720,kioskart.html
Fragment wypowiedzi Piotra Barona dla wiadomosci.onet.pl:
Zależy od punktu widzenia. Nie do końca się zgadzam, że to była degradacja, choć gdy usłyszałem tę decyzję, byłem wściekły, bo bardzo dobrze mi się pracowało z Marcinem Łukawskim. Lubimy się też prywatnie, dlatego w pracy iskrzyło.
więcej na http://wiadomosci.onet.pl/1444615,720,kioskart.html
Ostatnio zmieniony wt kwie 01, 2008 10:16 am przez Yacy, łącznie zmieniany 2 razy.
- Megalomaniac 3-owy
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
Re: Marcel odchodzi z Trójki
To ja proponuję doszlusować go do innych "trójkowiczów" czyli Siana i Miecugowa do Szkła Kontaktowego.zbyszu pisze:Wyczytałem w mediarun.pl, ze Marcin Łukawski, prowadzący poranne pasmo w Programie III odchodzi z Programu III i podejmuje pracę w Grupie ITI. Prawdopodobie bedzie to stacja informacyjna TVN 24. Więcej szczeg. na portalu
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
Dzien dobiega końca, czas prostować...
Tak! Prawdą jest, to co powiedział o Marcelu.
Tak! Prawdziwy jest link do artykułu.
A teraz proponuje przeczytać mój post bez czytania postu Zbysza.
Jeśli mało to kliknąc w odnośnik i poczytać cały artykuł i ew. zobaczyć datę
Tak! Prawdą jest, że to powiedział Piotr Baron.kasia! pisze:a więc to prawda?Yacy pisze:z całą odpowiedzialnością piszę, że mój post jest P.R.A.W.D.Z.I.W.Y.!!!
Tak! Prawdą jest, to co powiedział o Marcelu.
Tak! Prawdziwy jest link do artykułu.
A teraz proponuje przeczytać mój post bez czytania postu Zbysza.
Jeśli mało to kliknąc w odnośnik i poczytać cały artykuł i ew. zobaczyć datę
oj, Robert, Robert, Robert, chlopaku... (edit: o Mateje mi chodzilo
)
tez trudno mi w to uwierzyc i w kilka innych rzeczy tez dzisiaj w serwisach. tak jakby ludzie wpisujacy newsy zalapali sie jeszcze na poznowieczorne wiadomosci z wczoraj i pchneli je dalej w swiat jako prawdziwe...
tez trudno mi w to uwierzyc i w kilka innych rzeczy tez dzisiaj w serwisach. tak jakby ludzie wpisujacy newsy zalapali sie jeszcze na poznowieczorne wiadomosci z wczoraj i pchneli je dalej w swiat jako prawdziwe...
Ostatnio zmieniony śr kwie 02, 2008 11:40 am przez ku3a, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kwiaciareczka
Ciekawe czy jak odchodzi, to szanowna Trójka i na niego się obrazi. Może Wam się zmieścić w głowie, że Niedźwiedżź nie dostał zaproszenia na obchody 46 lecia trójki??? Bo mi nie bardzo. Przecież nic złego o swoim dawnym radiu nigdy publicznie nie powiedział, wręcz przeciwnie. A 25 lat był jego częścią, ba filarem... Ja jestem baaardzo rozczarowana i coraz mniej mi się Trójka podoba... Smutne, bo drugiego takiego radia nie ma...
Pamiętam, że jak Olejnik była na 1000 LP3ce mimo, że pół roku wcześnie odeszła do Zetki. I nikomu to nie przeszkadzało.
A co do Mateji, to wczoraj nawet te napisy w nawiasie "(i to nie jest żart prima aprilisowy!) mnie nie przekonywały. I mimo, że jest już 2 kwietnia to ja i tak w to nie wierzę.
Uwierzę jak zobaczę.
A co do Mateji, to wczoraj nawet te napisy w nawiasie "(i to nie jest żart prima aprilisowy!) mnie nie przekonywały. I mimo, że jest już 2 kwietnia to ja i tak w to nie wierzę.
Wiesz to wydaje misie bardzo skomplikowane i trudno mi to oceniać. A póki dyrekcja będzie miała relatywnie mały wpływ na to co słychać, to będę słuchał. [Według mnie taki właśnie ma.]kwiaciareczka pisze:Ciekawe czy jak odchodzi, to szanowna Trójka i na niego się obrazi. Może Wam się zmieścić w głowie, że Niedźwiedżź nie dostał zaproszenia na obchody 46 lecia trójki???
Ja jednak widzę różnicę.Gary pisze:Pamiętam, że jak Olejnik była na 1000 LP3ce mimo, że pół roku wcześnie odeszła do Zetki. I nikomu to nie przeszkadzało.