Prywatna kolekcja z Agnieszką Chylińską

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Prywatna kolekcja z Agnieszką Chylińską

Post autor: Yacy »

Właśnie jest u Orzech i po Limahlu :shock: prezentuje utwór ... Modern Talking - Cheri, Cheri Lady :shock: :shock: :shock:

Chociaż po cichu powiem, że nie mam odruchu wyłączenia radia, jak przy niektórych obecnych hitach ;-)
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

Słucham, słucham i powiem, że nawet mnie ta muzyka nie razi. :) Dziwne ?
Awatar użytkownika
Yacy
Kontakt:

Absolutnie nie!

Teraz leci temat z Miami Vice, bardzo fajny utwór!!!
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

Audycja autorska nawet "dziwna" jest dużo lepsza od playlisty. :)
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

Rewelacyjny pomysł A. Orzecha na audycję. Dzis pani Chylińska zwyczajnie była soba. Spontaniczna, szczera, kobieca. Tak 3mać

Aga w IV rundzie - hurrra
JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Post autor: JaceK »

Dwa tygodnie temu, bodajże we wtorek, po południu, chyba właśnie w paśmie prywatnej kolekcji zapodano hit! Afric Simone ,,Ramaya''! Czyżby propozycja na Listę?
j64

Post autor: j64 »

Podobała misie audycja, była szczera , choć trochę szokująca. Ale przecież każdy kiedyś musiał słuchać tej muzyki, ponieważ po prostu była grana. :?
Awatar użytkownika
Yacy
Kontakt:

Ja byłem zaskoczony propozycjami Agi! Bo myślałem, że będzie jakieś ciężkie granie ;-) Tak mi wynikało z Jej pierwszych słów. A przed audycją spodziewałem się, że pokaże swoje ulubione wokalistki.
Ale uważam, że było całkiem sympatycznie!
Awatar użytkownika
djjack
Kontakt:

Modern Talking w Trójce

Post autor: djjack »

Yacy pisze:(...) utwór ... Modern Talking - Cheri, Cheri Lady :shock: :shock: :shock:
(..)
17 września 2005 r. około godziny 16.30 w "Liście osobistej" autorstwa Piotra Metza wyemitowano przebój zespołu Modern Talking w oryginalnym wykonaniu tego duetu. Sprawczynią jego emisji była wówczas też, jeżeli mnie pamięć nie myli... Agnieszka Chylińska :wink: .
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

Przed koncertem "MTV Unplugged" Chylińska z Nosowską poważnie rozważały zaśpiewanie wspólnie jakiegoś kawałka Modern Talking (nie pomnę tytułu). Ostatecznie stwierdziły, że byłoby to odebrane jako zgrywa i zmieniły na "Angelene" :D .
Awatar użytkownika
Megalomaniac 3-owy

Re: Modern Talking w Trójce

Post autor: Megalomaniac 3-owy »

djjack pisze:
Yacy pisze:(...) utwór ... Modern Talking - Cheri, Cheri Lady :shock: :shock: :shock:
(..)
17 września 2005 r. około godziny 16.30 w "Liście osobistej" autorstwa Piotra Metza wyemitowano przebój zespołu Modern Talking w oryginalnym wykonaniu tego duetu. Sprawczynią jego emisji była wówczas też, jeżeli mnie pamięć nie myli... Agnieszka Chylińska :wink: .
Trzeba jeszcze nadmienić, że z okazji dekad lat '80 Piotr Klatt także wyemitował z wstrzymanym oddechem DUET z utworem Your My Heart Your My Soul [jakisik remix] Ostatnio dużo tego grania :lol:
ODPOWIEDZ