Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Dwa tygodnie temu, bodajże we wtorek, po południu, chyba właśnie w paśmie prywatnej kolekcji zapodano hit! Afric Simone ,,Ramaya''! Czyżby propozycja na Listę?
Ja byłem zaskoczony propozycjami Agi! Bo myślałem, że będzie jakieś ciężkie granie Tak mi wynikało z Jej pierwszych słów. A przed audycją spodziewałem się, że pokaże swoje ulubione wokalistki.
Ale uważam, że było całkiem sympatycznie!
Yacy pisze:(...) utwór ... Modern Talking - Cheri, Cheri Lady
(..)
17 września 2005 r. około godziny 16.30 w "Liście osobistej" autorstwa Piotra Metza wyemitowano przebój zespołu Modern Talking w oryginalnym wykonaniu tego duetu. Sprawczynią jego emisji była wówczas też, jeżeli mnie pamięć nie myli... Agnieszka Chylińska .
Przed koncertem "MTV Unplugged" Chylińska z Nosowską poważnie rozważały zaśpiewanie wspólnie jakiegoś kawałka Modern Talking (nie pomnę tytułu). Ostatecznie stwierdziły, że byłoby to odebrane jako zgrywa i zmieniły na "Angelene" .
Yacy pisze:(...) utwór ... Modern Talking - Cheri, Cheri Lady
(..)
17 września 2005 r. około godziny 16.30 w "Liście osobistej" autorstwa Piotra Metza wyemitowano przebój zespołu Modern Talking w oryginalnym wykonaniu tego duetu. Sprawczynią jego emisji była wówczas też, jeżeli mnie pamięć nie myli... Agnieszka Chylińska .
Trzeba jeszcze nadmienić, że z okazji dekad lat '80 Piotr Klatt także wyemitował z wstrzymanym oddechem DUET z utworem Your My Heart Your My Soul [jakisik remix] Ostatnio dużo tego grania