A może założymy nowy wątek bęcki dla Szydłowskiej. Od bardzo dawna wysłuchałem całej listy (iczemu z nowu w samochodzie) i tu zupełna porażka Nie będe się rozpisywał bo każdy słuchał
grzesost pisze:A może założymy nowy wątek bęcki dla Szydłowskiej. Od bardzo dawna wysłuchałem całej listy (iczemu z nowu w samochodzie) i tu zupełna porażka Nie będe się rozpisywał bo każdy słuchał
Szydłowska to już historia, za tydzień wraca Baron
grzesost pisze:A może założymy nowy wątek bęcki dla Szydłowskiej. Od bardzo dawna wysłuchałem całej listy (iczemu z nowu w samochodzie) i tu zupełna porażka Nie będe się rozpisywał bo każdy słuchał
Szydłowska nie ma wielkiego wkładu w historię listy i zapewne nieprędko ponownie poprowadzi listę, więc nie uważam tego pomysłu za trafiony
neon.ka pisze:
18. YOU KNOW I'M NO GOOD - Amy Winehouse (Universal)
)
jak dobrze że przynajmniej trójkowicze nie dali nabrać się artystce nijakiej wypromowanej tylko dzięki temu że rynek komercyjny potrzebował nie grzecznej gwiazdki coś w rodzaju grzecznej wersji Kurta Cobeina potulnej i uległej dla firmy fonograficznej
co do i samej listy to dawno pierwsza 10nie była aż zróżnicowana poziomowo
Mr. Dark pisze:
Szydłowska nie ma wielkiego wkładu w historię listy i zapewne nieprędko ponownie poprowadzi listę, więc nie uważam tego pomysłu za trafiony
Ale obawiam się że przy tym natłoku chętnych do prowadzenia listy, będziemy ją słuchać coraz częściej
Ewentualnie można by zrobić top największych wpadek Szydłowskiej
Mój wyglądałby tak:
1.jednoczesne podanie miejsc od 8 do 1
2.nadużywanie słowa "przepięknie"
3.Brodka - spadek z 28 na 41
4.pominięcie miejsc 6-10
Nie słuchałem listy, ale z tego co tutaj wyczytałem wynika, że musiało być przepięknie i niezwykle emocjonująco
Zawsze uważałem, że tej kobiety nie powinno się dopuszczać do listy. A przecież w Trójce jest tyle znakomitych prezenterów, którzy poprowadziliby listę tysiąc razy lepiej.
Ciekaw jestem po co ta cała zabawa z "przepięknymi". W każdym razie ja nie chcę mieć z nimi nic wspólnego.
mrsap pisze:Ciekaw jestem po co ta cała zabawa z "przepięknymi".
to bylo jak dla mnie gorsze od tych wszystkich pozdrowien z list wyjazdowych
sam pomysł był moim zdaniem bardzo... oryginalny (?). ale wykonanie niestety okazało się 'trochę' poniżej oczekiwań (chyba nawet samej prowadzącej).
ludziom dzwoniącym się chyba podobało ;]
Mnie poraziła informacaja przy Raz, Dwa, Trzy
ogólnie pierwsze 2 miejsca notowania mnie nie zadoawaljaą, wręcz przeciwnie
Nadzieje mam, że za tydz już Balonik wróci
No i żeby nie było narzekania, to Katie ślicznie w poczekalni zadebiutowała