1359 (16.02.2008)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
1359 (16.02.2008)
W tym notowaniu obstawiam na pierwszym Dobrą Konstelację grupy Lady Pank. O Timbalandzie na miejscu pierwszym chciałbym jak najszybciej zapomnieć. No cóż, lista pierwszy raz z Berlina, a więc wszystko na niej może się zdarzyć. Notowanie będzie historyczne, drugie za granicą po Sydney, ale bez kropki nad i w postaci wielkiego hitu na miejscu pierwszym. Tak naprawdę niewiele przebojów przebija się przez oldboyów na szczyty listy. jedynie Maroon 5 powoli wspina się w górę w pierwszej dziesiątce. Obawiam się także o noości w zestawieniu zasadniczym. Może jedna lub dwie. Wsród ciekawych propozycji w zestawie do głosowania warto zwrócić uwagę na zespół Muchy i ich Najważniejszy dzień, chyba najlepszy ich przebój oraz warto zauważyć kolejną piosenkę Katie Melua Mary Pickford. Ta pani jest ostatnio z prawie wszystkimi piosenkami swymi na miejscu pierwszym
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Ja wręcz przeciwnieO Timbalandzie na miejscu pierwszym chciałbym jak najszybciej zapomnieć.

Łał, sam na to wpadłeś?Tak naprawdę niewiele przebojów przebija się przez oldboyów na szczyty listy.
No niestety. Utwór nudny jak flaki z olejem, teledysk też nie zachwyca (a dodam, że dwa poprzednie bardzo mi się podobały pod tymi dwoma względami)jedynie Maroon 5 powoli wspina się w górę w pierwszej dziesiątce.
PopieramWsród ciekawych propozycji w zestawie do głosowania warto zwrócić uwagę na zespół Muchy i ich Najważniejszy dzień
No tu już nie, "21 dni" to utwór, od którego ostatnio nie mogę się oderwać, ciągle siedzi mi w głowie.chyba najlepszy ich przebój
Niestety ostatnie dwa utwory dosyć nudne, a Mary Pickford bije w tym "What A Wonderful World" na głowę[/quote]oraz warto zauważyć kolejną piosenkę Katie Melua Mary Pickford. Ta pani jest ostatnio z prawie wszystkimi piosenkami swymi na miejscu pierwszym
Conquest tak, Conquista nie, bo to jedno wielkie beczenie - ale Hiszpanom się podoba, bo piszą jajajajaprz_rulez pisze: Niech tam trwa do czasu, aż dojdzie tam Conquest. A jak nie Conquest, to Conquista![]()

a ja chciałbym zapomnieć o obecności Timbalanda na liście. Nigdy myślałem, że lista dojdzie do takiego punktu, gdzie trzeba się będzie zastanawiać - czy #1 będzie Timbaland a może Lady P.trzpaw pisze:W tym notowaniu obstawiam na pierwszym Dobrą Konstelację grupy Lady Pank.O Timbalandzie na miejscu pierwszym chciałbym jak najszybciej zapomnieć.
Mam nadzieję, że to tylko efekt przeklawiaturzenia czy jakoś tamtrzpaw pisze: Notowanie będzie historyczne, drugie za granicą po Sydney, ale bez kropki nad i w postaci wielkiego hitu na miejscu pierwszym.

trzpaw pisze: Wsród ciekawych propozycji w zestawie do głosowania warto zwrócić uwagę na zespół Muchy i ich Najważniejszy dzień, chyba najlepszy ich przebój oraz warto zauważyć kolejną piosenkę Katie Melua Mary Pickford. Ta pani jest ostatnio z prawie wszystkimi piosenkami swymi na miejscu pierwszym
Muchy - początek fajny, nawet lepszy od Miasta P/Doznań. Ale wokalnie jest źle (słychać, że trochę zwala od The Cure

Katie Melua - chociaż nic do niej nie mam, to chciałbym, aby przejadła się słuchaczom listy - i wyciągała dużo gorsze wyniki na LP3.
Dzien dobry. Dzis zajmiemy sie zjawiskiem deja vu. Czasem ogarnia nas takie dziwne uczucie, ze cos przezylismy juz wczesniej, ze to co sie dzieje juz sie kiedys dzialo. Dzis zajmiemy sie zjawiskiem deja vu. Czasem ogarnia nas takie dziwne uczucie, ze cos ... niewazne. Dzis zajmiemy sie zjawiskiem deja vu. Czasem ... ogarnia nas ... takie dziwne ... uczucie ... ze cos ... przezylismy juz ... ze notowanie z Berlina... juz bylo...
To notowanie - Czytaj notowanie numer 1359 z Berlina. Czas przeszły "nie zaznaczyło" wskazuje na to, że chodzi o notowanie, które się już odbyło i które jest przedmiotem rozważań.trzpaw pisze:Chodzi o to, że to notowanie jest drugim wyjazdowym w historii lp3 a pierwszym z Berlina i że nie zaznaczyło się w historii listy wielkim numerem jeden.
trzpaw pisze:Pisząc o tym, że Timbaland jest na miejscu pierwszym w notowaniu "berlińskim" miałem na myśli to, że to notowanie wyjazdowe, które przejdzie do historii ( patrz: będzie Historyczne ) zasługiwało na inny numer jeden. Taka była moja intencja wypowiedzi i tyle.
Wystąpię w roli czepialskiego.trzpaw pisze:To notowanie - Czytaj notowanie numer 1359 z Berlina. Czas przeszły "nie zaznaczyło" wskazuje na to, że chodzi o notowanie, które się już odbyło i które jest przedmiotem rozważań.

trzpaw pisze:No cóż, lista pierwszy raz z Berlina, a więc wszystko na niej może się zdarzyć. Notowanie będzie historyczne, drugie za granicą po Sydney, ale bez kropki nad i w postaci wielkiego hitu na miejscu pierwszym.

Jeżeli ku3a napisał "tak", to co może jeszcze napisać ?trzpaw pisze:to pewne?
Na koniec taka mała prośba: Mógłbyś nie pisać 3 postów z rzędu ? Rozumiem, że można rozbić post na kilka, gdy obszerność odpowiedzi tego wymaga, ale w tym przypadku nie było to konieczne.
Niestety zgłaszam już swoją nieobecność... Nie polecam nikomu wyjazdów do Krynicy - radełka da się słuchać trzymając je na wysokości półtora metra, przykładając do odpowiedniej ściany /najlepiej odbiera, gdy trzyma się je w wyciągniętej ręce za oknem, w odpowiednim kierunku... Odpada, bo jest w tej chwili -5
/

- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
ale komputerek widać, że działa też po tej stronie okna, a w komputerku też coś słychać...ksch pisze:Niestety zgłaszam już swoją nieobecność... Nie polecam nikomu wyjazdów do Krynicy - radełka da się słuchać trzymając je na wysokości półtora metra, przykładając do odpowiedniej ściany /najlepiej odbiera, gdy trzyma się je w wyciągniętej ręce za oknem, w odpowiednim kierunku... Odpada, bo jest w tej chwili -5/

Chyba, że to GPRS - wtedy niestety słuchanie radia odpada 
Z Trójką w Krynicy faktycznie fatalnie. Najbliższy nadajnik znajduje się w Krakowie i na dodatek jego moc jest cienka, więc odbiór bardzo utrudniony. Na szczęście nie miałam tam problemów ze złapaniem słowackiego Radia_FM (mocny sygnal z Popradu).

Z Trójką w Krynicy faktycznie fatalnie. Najbliższy nadajnik znajduje się w Krakowie i na dodatek jego moc jest cienka, więc odbiór bardzo utrudniony. Na szczęście nie miałam tam problemów ze złapaniem słowackiego Radia_FM (mocny sygnal z Popradu).

Prawda, nie pomyślałem o tym... Zobaczymy, co się będzie dało zrobić, ale cudów nie przewiduję /nie przyjechałem w góry sam, zresztą internet zasadniczo ma prędkość 230 Kbps, ale tak naprawdę działa na 15-20%neon.ka pisze:ale komputerek widać, że działa też po tej stronie okna, a w komputerku też coś słychać...

Oj tak, słucham tutaj jakiegoś słowackiego radia... Gdy zaczynają gadać, pękam ze śmiechuIZA pisze:Z Trójką w Krynicy faktycznie fatalnie. Najbliższy nadajnik znajduje się w Krakowie i na dodatek jego moc jest cienka, więc odbiór bardzo utrudniony. Na szczęście nie miałam tam problemów ze złapaniem słowackiego Radia_FM (mocny sygnal z Popradu).