zbyszu pisze:Pani Ago! Prosze sie 3mac dzielnie. Ma pani pełne prawo do robienia Listy po swojemu i już. A skoro pomocników brak (patrz: sygnał nowości, awanse zamiast nowości itp) to już nie Pani wina!!!
ta, jasne, jak bedzie po raz dwudziesty prowadzic, to to samo bedziesz pisal?
Listę prowadzi po raz 2,5. Czy to ona jest odpowiedzialna za sygnały nowości? Granie w całości? Itp? Chyba od tego ma Zespół od Listy w redakcji, który np. wyliczył jej statystyke Listy. I tyle. Bałagan!
Nie doceniłem możliwości tej piosenki. Co nie znaczy, że mnie nie cieszy śmiałe jej poczynania na liście. W końcu łapie się do lepszej części piosenek z "30".
zbyszu pisze:Błąd został poprawiony na WielBłąd!!! I o tym pisze!!! To tez sobie zapisz! Było 4 tygodnie - zostało poprawione na 1 tydzien - a faktycznie w not. 1358 powinno być...3 tygodnie!!!
wiem
powtorze, widzialem to, tydzien temu po Liscie zostala zwrocona na to uwaga, za tydzien postaram sie cos z tym zrobic. dziekuje za przypomnienie.
zbyszu pisze:Pani Ago! Prosze sie 3mac dzielnie. Ma pani pełne prawo do robienia Listy po swojemu i już. A skoro pomocników brak (patrz: sygnał nowości, awanse zamiast nowości itp) to już nie Pani wina!!!
A czy ona w ogóle chciała, ŻEBY BYLI JACYŚ POMOCNICY?
A czy ona w ogóle chciała, ŻEBY BYLI JACYŚ POMOCNICY?
Czy w redakcji od Listy jest TYLKO Piotr Baron? jakoś nie chce mi sie w to wierzyc...
zbyszu pisze:Listę prowadzi po raz 2,5. Czy to ona jest odpowiedzialna za sygnały nowości? Granie w całości? Itp? Chyba od tego ma Zespół od Listy w redakcji, który np. wyliczył jej statystyke Listy. I tyle. Bałagan!
a skad Ty to wszystko tak dobrze wiesz? jestes tego pewien?
zbyszu pisze:Listę prowadzi po raz 2,5. Czy to ona jest odpowiedzialna za sygnały nowości? Granie w całości? Itp? Chyba od tego ma Zespół od Listy w redakcji, który np. wyliczył jej statystyke Listy. I tyle. Bałagan!
I oczywiście zespół jej nie lubi i dlatego jej nie pomaga.