Mam tak samo.AlekOb pisze: ndz mar 29, 2026 6:24 pm Słyszałem dzisiejsze pożegnanie. Szkoda, bo dla mnie chyba najlepszy prowadzący Popołudniówkę 357.
Szkoda.
Mam tak samo.AlekOb pisze: ndz mar 29, 2026 6:24 pm Słyszałem dzisiejsze pożegnanie. Szkoda, bo dla mnie chyba najlepszy prowadzący Popołudniówkę 357.
No tak, zapomniałem, że Marta ma w ogóle jeszcze poniedziałkową audycję
Piotr Stelmach twierdzi, że od czerwca będę mieć audycję radiową. A skoro On tak mówi, to ja z tym nie polemizuję.
Zwłaszcza, jeśli mówimy o Tym radiu.
Jeszcze nie wiem czy zawsze nasze odważne fantazje powinny być realizowane czy jednak lepiej, aby pozostały fantazjami, ale na razie pozostawiam to jako pytanie otwarte.
Przejmuję to pasmo z ogromną przyjemnością i poczuciem, że nie chciałabym marnować Państwa czasu na propozycje losowe i chaotyczne. Z chaosem emocjonalnym nie bede walczyć, bo wierzę, że słuchacze Radia 357 nie oczekują wyłącznie ucieczki!
Będzie dużo muzyki, która zostawia po sobie ślad.
Rzeczy pięknych i trochę popsutych.
Piosenek raczej nie do tańca, choć różaniec to się akurat może czasem przydać!
Trochę klasyków.
Trochę nowych obsesji.
I wyłącznie muzycy, dla których to właśnie muzyka jest najważniejsza.
Do usłyszenia w audycji "Obywatelka 357"
To jest dobry kierunek czyli kieruj sie na połdnie do krainy smokaKopytko pisze: sob cze 13, 2026 11:33 am Krzysztof Zalewski po porzuceniu 357 zaczyna współpracę z RMF FM.
...tak podsłuchuje go. Gra nieraz niezłe perełki i "artehity"Yacy pisze: wt cze 16, 2026 10:01 pm Akurat Smok jest w 357 i robi BARDZO dobre audycje. W tym przez godzinę we czwartek wraca do notowań LP3!![]()