Mr. Dark pisze:W moich rejonach disco-polo żyje i ma się dobrze ...
Kiedyś słyszałem, jak kierowca słuchał Dwójki, ale chyba nie zdawał sobie z tego sprawy
Ja trafiłam na połowicznego Trójkomaniaka. Połowicznego, bo jak ze zmianą województwa odbiór się skichał, to wrzucił BzDetkę
zbyszu pisze:Buhahahahahahahaha - rozgryzam dalej te PoSZczekalnie. To juz nie bałagan. To farsa. Szydło - 3maj się - Balonik - do reformy!!!
Zbyszu, a Ty jakis program prowadziles? Moze jakas probka na jakims chomiku?
Czy ja pracuję w Polski Radiu? Albo czy ja konczyłem studia/specjalizację dziennikarską? nalezy pomyślec, zanim coś takiego sie napisze.
Po tym Twoim chlapaniu mozna wywnioskowac, ze w ogole w zadnym radiu nie pracujesz i nie pracowales - i kompletnie nie wiesz, co to znaczy stres i zmierzenie sie z programem kultowym. A moze Janusza Radka ktos po prostu przez zapomnienie nie doslal w mp3? A moze byly jakies inne przyczyny?
Masz w glowie swoj wzorzec Listy z Sevres i jak cos jest niekanoniczne to walisz jak w beben. I moze sam najpierw zacznij myslec zanim bedziesz z wysokosci swej orzekal, co nalezy, a czego nie nalezy.
ale i tak nie rozumiem dlaczego wyżywasz się na Baloniku podczas fatalnej poczekalni Szydła...
i w dodatku juz z 5 razy, a ledwie godzinka minela...
Po 1) Tzw "100-dniówka" już minęła (patrz: 100 dni nowego rzadu).
Po 2) to On jest autorem Listy
Po 3) to że jestem w opozycji do takiej formy PoSZczekalni (jako nieliczny, a moze nawet jedyny) a Forum jest włąściwie pełne bezkrytycznego poklasku nie oznacza, ze nie mogę wyrazić swojego zdania! Ot - dziwi mnie to, ze Baron gra poczekalnie niekonsekwentnie już od kilku tygodni (a na forum cisza) a Szydłowska gra ją raz (i słow krytyki dośc sporo)
W moim malym miasteczku w maju beda juwenalia a gwiazda glowna bedzie... Boys + Big Cyc ponoc to jest baaardzo popularne, dobrze sie przy tym bawi i ludzie to lubia....
A jednak! Lao Che na 30. ... Dobrze, że przynajmniej strata minimalna
Ciekawe, czy to, że się nie wstrzeliła w dżingla to kwestia opóźnienia /w końcu do Berlina jest kawałek/, czy niewielkie doświadczenie w prowadzeniu Listy?
zbyszu pisze:Po 3) to że jestem w opozycji do takiej formy PoSZczekalni (jako nieliczny, a moze nawet jedyny) a Forum jest włąściwie pełne bezkrytycznego poklasku nie oznacza, ze nie mogę wyrazić swojego zdania!
oczywiscie, ze nie oznacza! masz pelne prawo! i bardzo dobrze, ze z niego korzystasz. ale pisanie tego samego po raz n-ty w ciagu godziny... no nie wiem jak innym, moze sie podoba, mnie co najwyzej denerwuje. ale powtarzam - nie tresc, a to ze powtarzasz to samo co chwile.
a czy pelne bezkrytycznego poklasku to tez nie wiem... skad wiesz co sie dzieje poza łamami forum?...
Uhu - ostro. Nawet bardzo. Tylko jak byś uwazniej czytał posty to byś zrozumiał, ze nie czepiam się Szydło - zwyczajnie ejst usprawiedliwiona. Krytykuję PoSZczekalnie wg. Pana Balona, a to mi chyba wolno tak?