Pozwalam sobie rozpocząć ten wątek nieco wcześniej. Przeczytałem na stronie lp3, że w sobotę lista wyjazdowa z Berlina, którą poprowadzi Szydłowska. Coś więcej na ten temat wiadomo? Skąd będzie nadawana, z pewnością będzie multum pozdrowień tak, jak z Australii
Szydłowska !? wow. Szok. Dobrze wiedzieć. A tak na serio to postaram się jeszcze dzisiaj zamieścić fragment wypowiedzi Szydłowskiej dotyczącej notowania z Berlina.
EDIT: Niestety nie mam tego nagrania. Gdzie ono jest ? Raczej go nie znajdę.
Kto przejdzie do historii jako numer jeden notowania berlińskiego. Gdyby typy forowiczów pokrywały się z listą słuchaczy Trójki to napewno utrzymałby prowadzenie Blackfield. Dla Timbalanda miejsce pierwsze byłoby zdecydowanie powyżej "jego możliwości". A może Dobra Konstelacja wejdzie na szczyt? Ale Lady Pank to już nie ten zespół z lat osiemdziesiątych, który okupywał wtedy pierwsze miejsca z list przebojów. Ostatnio piosenki tej grupy są często w poczekalni i rzadko zajmują znaczne miejsca w notowaniu zasadniczym. Swoją drogą czy wie ktoś kiedy ostatnio Lady Pank był na miejscu pierwszym w liście Trójki?
Gary pisze:Coś mi podpowiada, że raczej Lady Pank niż Timbaland dojdzie do 1 miejsca. Ale jeszcze nie dziś i nie za tydzień!
Coś mi podpowiada, że będzie wysoki skok powrotny Radiohead.
Gary, Balonik chyba w innym kierunku pojechał na urlop niż Ty jesteś. a brzmi jak informacje z pierwszej ręki .
na stronie głównej widzę, że schodzimy się tu powoli po emocjach narciarskich . chyba tu życzylibyśmy sobie lepszych wyników?... tylko komu ich życzyć... z pierwszej dziesiątki to chyba Katie i Evie bym życzyła jak najdalszego skoku (tylko nie narciarskiego - w dół ). ale patrząc realnie, to pomimo, że już bym chciała żeby Blackfield odpuścił, to nie takim konkurentom, więc niech tam siedzi, gdzie siedzi...
EDIT: jednak przestaliśmy się schodzić. dłuższy rozbieg chyba jest potrzebny .
Robinson pisze:Prośba do Kuby.
Jeśli prowadząca będzie się mylić co do miejsc (np. podwójnych), to proszę podaj nam tutaj prawidłową kolejność utworów.
powiem tylko tyle, że zapewne lista, na której opierałby się dziś Kuba, podobałaby się wszystkim bardziej, bo byłaby to Jego własna .
neon.ka pisze:ale patrząc realnie, to pomimo, że już bym chciała żeby Blackfield odpuścił, to nie takim konkurentom, więc niech tam siedzi, gdzie siedzi...
A dla mnie to Blackfield może sobie jeszcze posiedzieć i 5 tygodni na 1 miejscu. Przydałoby się to liście, bo już dawno żadna piosenka nie była dłużej niż 5 tygodni na 1 miejscu. A i w Top 100 podsumowania wszech czasów przydałoby się namieszać.
Podpisuję listę obecności i zgłaszam swoją obecność na stanowisku rejestratora.
Czas na reklamę.
W najbliższy poniedziałek startuje 5 edycja zbawy pod tytułem Nasza Lista.
W Naszej Liście każdy umieszcza po trzy utwory zespołów, które nie miały piosenki na LP3, Topie Wszech Czasów i na liście do głosowania na top wszch czasów. Następnie wszyscy oceniają zgłoszone utwory.
Poprzednie edycje można znaleźć klikając poniższe linki: Nasza Lista I Nasza Lista II Nasza Lista III Nasza Lista IV
neon.ka pisze:EDIT: jednak przestaliśmy się schodzić. dłuższy rozbieg chyba jest potrzebny .
Misie przyda. Dzisiaj przyjechała do mnie 4-letnia siostrzenica, więc to ona dyktuje warunki. Myślę, że po 21 powinna się zmęczyć i pójdzie spać, ale głowy nie dam. Nawet nie wiem czy wysłucham całej Listy, więc liczę na rejestracje.
Pozdrawiam i do zakomentowania
W oczekiwaniu na listę słucham sobie U2 (przypominam o topie U2 ) i jednocześnie przeglądam sobie wiadomości sportowe i trafiłem na taką bardzo krzepiącą w kontekście Euro 2008.
Gary pisze:W oczekiwaniu na listę słucham sobie U2 (przypominam o topie U2 ) i jednocześnie przeglądam sobie wiadomości sportowe i trafiłem na taką bardzo krzepiącą w kontekście Euro 2008.
a ja również w tej chwili 'hawkmoon 269'. a a propos wiadomości sportowych - czy ktoś po skokach przerzucił się przypadkiem na program 2? bo była jakaś polska parodia Jozina ale załapałam się na sama końcóweczkę, więc nie wiem czy wartościowa.
neon.ka pisze:a ja również w tej chwili 'hawkmoon 269'. a a propos wiadomości sportowych - czy ktoś po skokach przerzucił się przypadkiem na program 2? bo była jakaś polska parodia Jozina ale załapałam się na sama końcóweczkę, więc nie wiem czy wartościowa.
neon.ka pisze:czy ktoś po skokach przerzucił się przypadkiem na program 2? bo była jakaś polska parodia Jozina ale załapałam się na sama końcóweczkę, więc nie wiem czy wartościowa.
Nie widziałem... czy to może ta mówiąca o premierze? Mi się osobiście średnio podobała...
czesc wszystkim.
ja dzis pierwszy raz od dosyc dawna pisze z domu. okazalo sie, ze jednak dzis nie ma dyzuru na Mysliwiecka sztrase. Tak wiec losowanie nagrod za Foroderyki dopiero za tydzien...
Gary pisze:W oczekiwaniu na listę słucham sobie U2 (przypominam o topie U2 ) i jednocześnie przeglądam sobie wiadomości sportowe i trafiłem na taką bardzo krzepiącą w kontekście Euro 2008.
a ja również w tej chwili 'hawkmoon 269'. a a propos wiadomości sportowych - czy ktoś po skokach przerzucił się przypadkiem na program 2? bo była jakaś polska parodia Jozina ale załapałam się na sama końcóweczkę, więc nie wiem czy wartościowa.
ku3a pisze:czesc wszystkim.
ja dzis pierwszy raz od dosyc dawna pisze z domu. okazalo sie, ze jednak dzis nie ma dyzuru na Mysliwiecka sztrase. Tak wiec losowanie nagrod za Foroderyki dopiero za tydzien...
Robinson pisze:Prośba do Kuby.
Jeśli prowadząca będzie się mylić co do miejsc (np. podwójnych), to proszę podaj nam tutaj prawidłową kolejność utworów.
czyzbys podejrzewal, ze moga byc jakies problemy?
niestety dzis nie bede mogl tego kontrolowac...
ale za tydzien juz bede miec oczy i uszy otwarte .