Gratuluję udanego występu/występów
"Jaka to melodia" i słuchacz LP3
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
Re: "Jaka to melodia" i słuchacz LP3
Gratuluję wygranej i tym samym awansu do kolejnego odcinka
Ale "wielbłąd" Ten Thousand Miles / Years nie do wybaczenia
No i szkoda, że Za zdrowie pań nieodgadnięte... Naprawdę tego nie skojarzyłeś? Pewnie tam to lekki stresik robi swoje.
Obejrzałem dziś, bo wczoraj zwyczajnie zapomniałem
Od dość dawna nie oglądam tego programu, ale wydaje mi się, że wczoraj finał był stosunkowo przystępny. Zdarzyło mi się obejrzeć kilka miesięcy temu jakiś odcinek i w finale prawie niczego nie kojarzyłem
Powodzenia dziś
Ale "wielbłąd" Ten Thousand Miles / Years nie do wybaczenia
No i szkoda, że Za zdrowie pań nieodgadnięte... Naprawdę tego nie skojarzyłeś? Pewnie tam to lekki stresik robi swoje.
Obejrzałem dziś, bo wczoraj zwyczajnie zapomniałem
Powodzenia dziś
- VILKI
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 256 not.
myślę że Kuba był więcej niż tylko lekko zestresowany
- Kruklanki
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1985
No i przytulone 2960 zł. Dobre i to. Gratulacje. Chyba i były pozdrowionka dla nas.
Trochę zawalilem sprawę z Młynarskim, poza tym rywale byli dzisiaj nieco szybsi...
Ale i tak piękna sprawa ten mój występ, coś tam zarobiłem, no i pojawiłem się w telewizji po raz pierwszy w życiu
Ale i tak piękna sprawa ten mój występ, coś tam zarobiłem, no i pojawiłem się w telewizji po raz pierwszy w życiu
-
lady
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
No właśnie tej odwagi najbardziej Ci gratuluję
Ja myślę by zgłosić się do Milionerów lub może też do Melodii, ale tej odwagi bardzo mi brakuje. Chyba by mnie stres pożarł
Ja myślę by zgłosić się do Milionerów lub może też do Melodii, ale tej odwagi bardzo mi brakuje. Chyba by mnie stres pożarł
-
gioconda2
- Listy Przebojów Trójki słucham od: świadomie od 1986
Ależ wyliczasz! Księgowy Kuby czy co?
Najważniejszy jest występ i wygrany odcinek (nie wiem jak dzisiaj poszło, odnoszę się do wczorajszego), a nie wymierna mamona!
Piękna!
I cała Polska pozna naszą lady
- Kruklanki
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1985
Czyli jest 2 miesiące od nagrania. To tak zwane "leżenie i czekanie na półce" do emisji. Pewnie nagranie jednego twojego odcinka było parę godzin.
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Niestety, dostać się przed Huberta nie jest łatwo.
Ja już kilkukrotnie próbowałem, raz miałem eliminacje on-line, ale raz, że mi kompletnie nie podeszły kategorie, dwa - nie było odpowiedzi do wyboru, co mi mocno utrudniło, a jeszcze babka była dość niemiła. Kiedyś jeszcze przy pierwszej edycji miałem eliminacje telefoniczne, tam mi chyba jednej dobrej odpowiedzi zabrakło.
-
thestranglers
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 413
Też na telefonicznej selekcji wypadłem. Nie zapomnę pytania - o prezydenta ówczesnych Włoch.
-
thestranglers
Dzięki neo za cynk z VOD, miło było poznać Kubę, jednak czy to live czy nie live - prowadzący na tyle mnie odtrąca od siebie, że do końca nagrania nie dotrwałem. Miło Ciebie Kuba teraz kojarzyć bardziej niż kumpla EVENo. 
-
lady
No co Ty, Janowski jest super, czyżbyś wolał Norbiego czy - o zgrozo - Brzozowskiego ? Jak ten drugi prowadził i śpiewał to dopiero była masakra, a jeszcze prawie same disco pola w zagadkach i Zenek w prawie każdym odcinkuthestranglers pisze: ↑śr lut 18, 2026 10:29 pm prowadzący na tyle mnie odtrąca od siebie, że do końca nagrania nie dotrwałem.
Teraz fajny Band mają, m.in Bartek Grzanek świetnie śpiewający i grający, prawie same dobre piosenki do odgadnięcia, no i piękne interpretacje Janowskiego, m.in. "Layla" akustycznie, polecam
Co do Milionerów, to ja nigdy jeszcze nie próbowałam tam się dostać, choć teraz w Polsacie to chyba łatwiej, a przynajmniej nie ma "kto pierwszy ten lepszy" czyli eliminacji w studio. Jednak jak mówię, nie mam na tyle odwagi, by wystąpić przed kamerami
-
thestranglers
Zależy czy rozpatrujesz go jako człowieka czy artystę. Niewiele mam - miałem na liście. Oczywiście, że wolałbym poznać pozostałych panów, Roberta już zdążyłem.
- VILKI
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 256 not.
to wszystko prawda. na plus na pewno to że do odgadywania jest sporo rocka (co kiedyś było nie do pomyślenia). co do interpretacji to się zgodze ale... jak widze te całe "przedstawienia" dookoła występów to mnie bierze na wymioty
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
-
gioconda2
- Listy Przebojów Trójki słucham od: świadomie od 1986
O to! To!
Wieki nie widziałam programu i zaskoczyły mnie te ciągłe śpiewanki. Za dużo ich i zbyt dużo w nich się dzieje. Kiedyś było mniej show, więcej zagadek i muzyki. Ciężko przebrnąć do końca.
A co do Roberta ... Głos ma, artystycznie ok., ale jako człowiek ... kiedyś chodziłam do szkoły z jego żoną nr 2, do innej klasy, ona była w starszej. Nie znałam jej aż tak, ale ją znali wszyscy. Barwna dziewczyna. Przy nim zgasła. Może dlatego, że dużo energii pochłaniało wychowywanie 2 córek, a może on z niej wyssał? Nie wiem, bo jak wyjechała do Warszawy, ja do Poznania, a jej rodzina pochodzenia przeniosła się do Gorzowa, to już nie miałam z nią żadnego kontaktu. Tylko czasami obserwowałam ją w mediach. To jednak sprawia, że nie chciałabym poznać prowadzącego. Już nie mówiąc o moim słabym kojarzeniu utworów po muzycznych skrawkach. Kompromitacja byłaby na całego.
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Ja padłem na "opusie" - myślałem, że z kat. muzycznej lepiej mi pójdziethestranglers pisze: ↑śr lut 18, 2026 10:18 pm Też na telefonicznej selekcji wypadłem. Nie zapomnę pytania - o prezydenta ówczesnych Włoch.
Nie wiem, jaki Janowski jest osobiście (może być rzeczywiście trudnym człowiekiem w bliskich relacjach), ale z tego co słyszałem, to atmosfera na planie programu jest bardzo dobra.
Ale to musieliby się uczestnicy szerzej wypowiedzieć...
-
lady
Racja, trochę to wszystko teraz się "teatralne" zrobiło, taki zamysł miał zapewne reżyser. Jednak jeśli miałabym jeszcze raz słuchać Brzozowskiego masakrującego "Strangers in the Night", to już niech sobie Bartek nawet jeździ tym motocyklem, a nie tylko pod nim leży
Mnie bardziej niż te "teatralne" występy drażnią utwory w wykonaniu "artystów", którzy mają wątpliwy talent wokalny...
Atmosfera na planie programu była bardzo miła, wbrew temu, co o prowadzącym sądzi wiele osób.
Atmosfera na planie programu była bardzo miła, wbrew temu, co o prowadzącym sądzi wiele osób.