pewnie ze nietrudnoku3a pisze:wyglada mi na to, ze ja bede pierwszy zglaszac. raczej nie trudno zgadnac co wybiore
.

ciesze sie ze bedzie to właśnie to!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Wszystko OK, tylko wydaje misie, że wyraźnie napisałem:JC pisze:Uwierz, ze gdybym tego nie sprawdzil, nie napisalbym posta powyzej.
Chodziło mi o link do posta, w którym głosujesz na promowany utwór. Załóżmy, że jutro zgłosi się kilka osób, które mają zaliczoną połowę głosowań, a powiedzą że głosowali na wszystkie. Żeby sprawdzić czy ktoś głosował na wszystkie utwory promowane musiałbym wykonać znaczną część pracy, którą już wykonałem. A jeśli zainteresowany poda linki to parę kliknięć, zerknięcie w notatki czy np. był problem z przedwcześnie zamkniętym głosowanie i poprawki naniesione. Tylko tyle i aż tyle.abd3mz pisze:6. Jeśli ktoś wie, że głosował na promowany utwór to czekam na link do jutra do 20.
racja!abd3mz pisze:Mylicie się.Niektórzy mogą mieć więcej, bo liczy się data przystąpienia do akcji.

neon.ka pisze:ja bym widziała dwie możliwości, choć jednego wykonawcęku3a pisze:wyglada mi na to, ze ja bede pierwszy zglaszac. raczej nie trudno zgadnac co wybiore
.
.

No właśnie ja akurat w tym głosowaniu chyba nie wziąłem udziału, bo byłem wtedy na urlopie. Więc ja nie mam 100% frekwencji. Zresztą żałuję, bo to fajny kawałek.JC pisze:Zdaje mi sie, ze w tym glosowaniu rowniez bralem udzial. W sumie to chyba nie opuscilem zadnego tygodnia.abd3mz pisze:Notowanie: 1333
Utwór: MY GIFT OF SILENCE - Blackfield
Głosujący: jackal Gary mr.pusiak mrsap Miszon piotreklp3 Yacy Zawiesina Martyr ku3a stavanger prz_rulez Gabram Artur adr tadzio3 1981 Adameks kajman trzpaw Grycek jotem3 HERMMAN j64 Bodeczek.

Rzeczywiście. Pewnie widząc jak solidnie głosujesz zaliczyłem Ci też to notowanie.Robinson pisze:No właśnie ja akurat w tym głosowaniu chyba nie wziąłem udziału, bo byłem wtedy na urlopie. Więc ja nie mam 100% frekwencji. Zresztą żałuję, bo to fajny kawałek.
 W bazie jest dobrze, więc już poprawiłem liczbę oddanych głosów.
 W bazie jest dobrze, więc już poprawiłem liczbę oddanych głosów.Z tego co pamiętam to chyba jeszcze można się dopisać, ale raczej jest już zamknięta.Robinson pisze:Rozumiem, że lista 20 osób jest już raczej zamknięta i ewentualne nowe osoby będą dopisywane na koniec?
Fakt.Robinson pisze:abd3mz, wprawdzie poprawiłeś kolejność osób na liście uczestników, ale kilka osób w czołówce ma teraz błędnie przyporządkowane miejsca.
 Poprawione.
 Poprawione.
Jest ważniejsza. Myślę, że przed południem będą już pełne nieoficjalne wyniki.Robinson pisze: Jeśli frekwencja jest liczona jako czynnik ważniejszy niż liczba głosowań na forumową, to poniższy wykaz ulegnie chyba drobnym zmianom:
 Przez to Zawiesina jest oczko niżej, ale wydaje misie, że mr. pusiakowi należy się nagroda (w postaci wyboru utworu do promocji) tydzień wcześniej. Jeśli będą zastrzeżenia zmienię.
 Przez to Zawiesina jest oczko niżej, ale wydaje misie, że mr. pusiakowi należy się nagroda (w postaci wyboru utworu do promocji) tydzień wcześniej. Jeśli będą zastrzeżenia zmienię.

Myślę, że to dobre rozwiązanie, ale przesadziłeś trochę z ilością procentówabd3mz pisze:* wiem, że to wygląda dziwnie, ale ta dwójka nie zapisała się do akcji a mimo to głosowała na utwory promowane. Nie wiem jak obliczyć w tych przypadkach frekwencję, bo ani razu nie powinni głosować, więc przez zero podzielić nie mogłem. Nagiąłem trochę zasady i w ten sposób wygląda to dużo efektowniej.

sorki za zmianę nickuabd3mz pisze:Tak jak myślałem to będzie jeden z większych problemów.Najlepiej ustalcie to w prywatnej rozmowie, żeby nie rozwadniać tego wątku.
Yacy pisze:adb3mz wprowadzi oficjalnie 4 przy moim nicku.

Aha, skoro robisz to już z taką skrupulatnością, abd3mz, to możliwe, że dla pełnego obrazu sytuacji jeszcze trzeba przeanalizować ten temat:Robinson pisze:abd3mz, w sumie najciemniej pod latarnią, więc jednak zapytam Cię, czy ten temat, w którym teraz piszemy tez przeanalizowałeś w taki sam sposób jak poszczególne głosowania za ostatnie pół roku?
Nie ma problemu.Yacy pisze:sorki za zmianę nicku

Fakt, no i teraz jeszcze ja. Po prostu chciałem uniknąć sytuacji, w której oboje pisalibyście: Mi obojętnie etc. Może jestem nadgorliwy.Yacy pisze:co do rozwadniania, to napisałem że Stavanger ma potwierdzić i już. Wtedy wpiszesz mnie na 4 i po zabawie. Czyli byłby to jeden post Stavangera i już. A tak Ty napisałeś, ja napisałem i jeszcze Stavanger napisze...
Liczyłem tylko osobom, które zgłosiły się do promocji. Temat o którym mówisz analizowałem i jeśli nic nie przeoczyłem to oprócz osób, które zgłosiły się na początku i teraz też się zgłosiły jest niewiele przydatnego. Mogę się mylić.Robinson pisze:Gabram - 29 VII (1331)
retry2 - 12 X (1342)
Policzyłem jedno notowanie wcześniej.Robinson pisze:Mr. Dark - 14 IX (1338)
adr napisał, że od 1340, więc tak policzyłem. Najwyżej będzie miał kilka procent mniej.Robinson pisze:adr - 25 IX (1339)

Aro wyżej napisał, że przed głosowaniem na 1341, ale teraz widzę, że to mało prawdopodobne bo dzień później było notowanie.Robinson pisze:Aro - 12 X (1342)

Zgadza się.Robinson pisze:Zawiesina - 28 VII (1331)
abd3mz - 15 X (1342)

Martyr pisze:pewnie ze nietrudnoku3a pisze:wyglada mi na to, ze ja bede pierwszy zglaszac. raczej nie trudno zgadnac co wybiore
.
ciesze sie ze bedzie to właśnie to!
widzę Martyrko, że mamy różne zdanie, ale działamy w tym samym czasieneon.ka pisze:ja bym widziała dwie możliwości, choć jednego wykonawcęku3a pisze:wyglada mi na to, ze ja bede pierwszy zglaszac. raczej nie trudno zgadnac co wybiore
.
.
 .
 .  .
 .