pewnie ze nietrudnoku3a pisze:wyglada mi na to, ze ja bede pierwszy zglaszac. raczej nie trudno zgadnac co wybiore
.

ciesze sie ze bedzie to właśnie to!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Wszystko OK, tylko wydaje misie, że wyraźnie napisałem:JC pisze:Uwierz, ze gdybym tego nie sprawdzil, nie napisalbym posta powyzej.
Chodziło mi o link do posta, w którym głosujesz na promowany utwór. Załóżmy, że jutro zgłosi się kilka osób, które mają zaliczoną połowę głosowań, a powiedzą że głosowali na wszystkie. Żeby sprawdzić czy ktoś głosował na wszystkie utwory promowane musiałbym wykonać znaczną część pracy, którą już wykonałem. A jeśli zainteresowany poda linki to parę kliknięć, zerknięcie w notatki czy np. był problem z przedwcześnie zamkniętym głosowanie i poprawki naniesione. Tylko tyle i aż tyle.abd3mz pisze:6. Jeśli ktoś wie, że głosował na promowany utwór to czekam na link do jutra do 20.
racja!abd3mz pisze:Mylicie się.Niektórzy mogą mieć więcej, bo liczy się data przystąpienia do akcji.
neon.ka pisze:ja bym widziała dwie możliwości, choć jednego wykonawcęku3a pisze:wyglada mi na to, ze ja bede pierwszy zglaszac. raczej nie trudno zgadnac co wybiore
.
.
No właśnie ja akurat w tym głosowaniu chyba nie wziąłem udziału, bo byłem wtedy na urlopie. Więc ja nie mam 100% frekwencji. Zresztą żałuję, bo to fajny kawałek.JC pisze:Zdaje mi sie, ze w tym glosowaniu rowniez bralem udzial. W sumie to chyba nie opuscilem zadnego tygodnia.abd3mz pisze:Notowanie: 1333
Utwór: MY GIFT OF SILENCE - Blackfield
Głosujący: jackal Gary mr.pusiak mrsap Miszon piotreklp3 Yacy Zawiesina Martyr ku3a stavanger prz_rulez Gabram Artur adr tadzio3 1981 Adameks kajman trzpaw Grycek jotem3 HERMMAN j64 Bodeczek.
Rzeczywiście. Pewnie widząc jak solidnie głosujesz zaliczyłem Ci też to notowanie.Robinson pisze:No właśnie ja akurat w tym głosowaniu chyba nie wziąłem udziału, bo byłem wtedy na urlopie. Więc ja nie mam 100% frekwencji. Zresztą żałuję, bo to fajny kawałek.
Z tego co pamiętam to chyba jeszcze można się dopisać, ale raczej jest już zamknięta.Robinson pisze:Rozumiem, że lista 20 osób jest już raczej zamknięta i ewentualne nowe osoby będą dopisywane na koniec?
Fakt.Robinson pisze:abd3mz, wprawdzie poprawiłeś kolejność osób na liście uczestników, ale kilka osób w czołówce ma teraz błędnie przyporządkowane miejsca.
Jest ważniejsza. Myślę, że przed południem będą już pełne nieoficjalne wyniki.Robinson pisze: Jeśli frekwencja jest liczona jako czynnik ważniejszy niż liczba głosowań na forumową, to poniższy wykaz ulegnie chyba drobnym zmianom:
Myślę, że to dobre rozwiązanie, ale przesadziłeś trochę z ilością procentówabd3mz pisze:* wiem, że to wygląda dziwnie, ale ta dwójka nie zapisała się do akcji a mimo to głosowała na utwory promowane. Nie wiem jak obliczyć w tych przypadkach frekwencję, bo ani razu nie powinni głosować, więc przez zero podzielić nie mogłem. Nagiąłem trochę zasady i w ten sposób wygląda to dużo efektowniej.
sorki za zmianę nickuabd3mz pisze:Tak jak myślałem to będzie jeden z większych problemów.Najlepiej ustalcie to w prywatnej rozmowie, żeby nie rozwadniać tego wątku.
Yacy pisze:adb3mz wprowadzi oficjalnie 4 przy moim nicku.
Aha, skoro robisz to już z taką skrupulatnością, abd3mz, to możliwe, że dla pełnego obrazu sytuacji jeszcze trzeba przeanalizować ten temat:Robinson pisze:abd3mz, w sumie najciemniej pod latarnią, więc jednak zapytam Cię, czy ten temat, w którym teraz piszemy tez przeanalizowałeś w taki sam sposób jak poszczególne głosowania za ostatnie pół roku?![]()
Nie ma problemu.Yacy pisze:sorki za zmianę nicku![]()
Fakt, no i teraz jeszcze ja. Po prostu chciałem uniknąć sytuacji, w której oboje pisalibyście: Mi obojętnie etc. Może jestem nadgorliwy.Yacy pisze:co do rozwadniania, to napisałem że Stavanger ma potwierdzić i już. Wtedy wpiszesz mnie na 4 i po zabawie. Czyli byłby to jeden post Stavangera i już. A tak Ty napisałeś, ja napisałem i jeszcze Stavanger napisze...
Liczyłem tylko osobom, które zgłosiły się do promocji. Temat o którym mówisz analizowałem i jeśli nic nie przeoczyłem to oprócz osób, które zgłosiły się na początku i teraz też się zgłosiły jest niewiele przydatnego. Mogę się mylić.Robinson pisze:Gabram - 29 VII (1331)
retry2 - 12 X (1342)
Policzyłem jedno notowanie wcześniej.Robinson pisze:Mr. Dark - 14 IX (1338)
adr napisał, że od 1340, więc tak policzyłem. Najwyżej będzie miał kilka procent mniej.Robinson pisze:adr - 25 IX (1339)
Aro wyżej napisał, że przed głosowaniem na 1341, ale teraz widzę, że to mało prawdopodobne bo dzień później było notowanie.Robinson pisze:Aro - 12 X (1342)
Zgadza się.Robinson pisze:Zawiesina - 28 VII (1331)
abd3mz - 15 X (1342)
Martyr pisze:pewnie ze nietrudnoku3a pisze:wyglada mi na to, ze ja bede pierwszy zglaszac. raczej nie trudno zgadnac co wybiore
.
ciesze sie ze bedzie to właśnie to!
widzę Martyrko, że mamy różne zdanie, ale działamy w tym samym czasieneon.ka pisze:ja bym widziała dwie możliwości, choć jednego wykonawcęku3a pisze:wyglada mi na to, ze ja bede pierwszy zglaszac. raczej nie trudno zgadnac co wybiore
.
.