Dzisiaj wyników raczej nie będzie, bo podszedłem do liczenia wyników egoistycznie.

Podczytywałem sobie dyskusje, robiłem przerwy. itd.

Może dzisiaj zdążę podliczyć wszystkie głosy, ale i tak wyniki będą dopiero w postaci surowej. Sprawdzam jaka była wybrana piosenka promowana i kto na nią głosował, więc będę musiał przefiltrować te dane (ale i tak podam: Numer notowania, tytuł promowanego utworu i wszystkie osoby, które w jakikolwiek sposób zaznaczyły, że na niego zagłosowały).
Praktyka weryfikuje to co myślałem i pojawiło się kilka problemów.
1. Czy zaliczyć głos oddany po przedwczesnym zakończeniu głosowania na LP3 ?
2. Czy zaliczyć głos, jeśli ktoś pisze:
a)
10 utwór promowany [szkoda, że wciąż nie wiem, co to jest, a zaraz będe głosować...]
b)
Jakby co, to zagłosowałem na typ forumowy. Niestety głosów już tu nie zdążyłem wrzucić swoich.
c) że zagłosował na utwór inny niż promowany, bo powstało zamieszenie spowodowane usunięciem wcześniej zaplanowanego do promocji utworu. Druga osoba, która zagłosowała przed zmianą utworu promowanego poprawiła swoje głosy.
Swoją opinię już mam i przypuszczam, że większość będzie miała podobną, no ale zobaczę.

EDIT dodany po odpowiedzi Martyrki: Czekam na opinie do 12, a chwilę później po uwzględnieniu wyników powinno być gotowe zestawienie. Dzisiaj skończyłem na 1350 (w którym niestety nie było co liczyć...)