1356 (26.01.2008)

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

Nie zdążyłem napisać: Nie traćmy nadziei...
:D
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

Grycek pisze:Ja nagrałem. Mogę wrzucić.
Super! :D
W takim razie czekamy... :)
Awatar użytkownika
Martyr

abd3mz pisze:
Martyr pisze:(...)
abd3mz pisze:Personal Jesus biłby się u mnie z Martyrem o pierwsze miejsce w topie Depeszów
genialnie! :P
jeśli chciałbyś sie pokusić o wpisanie swojego topu, to zapraszam: :)
http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?t=1560&start=120
A nie jest już za późno ? ;)
top juz sie nie zmieni, tzn. nie bede na nowo podliczac bo termin ważności zgłaszania głosów minął... w lipcu :P
ale tak dla zaspokojenia ciekawości forowiczów (mojej oczywiście tez :D - szczególnie ciekawi mnie kto wygra w bitwie Personala z Martyrem :mrgreen: ... obie piosenki dotykają tematu miłosci i różnych jej aspektów, choc w różny sposób ) mógłbyś wrzucic swoje głosy :)
abd3mz pisze:Nawet jeśli nie to i tak top mam tylko wstępnie ułożony w głowie.
nie spieszy sie, możesz sie zastanowic :wink:
abd3mz pisze:Choć z drugiej strony.... Nie wiele utworów depeszów podoba misie... A raczej podobało, bo przez ;) Gahana podoba misie coraz więcej.
w takim razie myśle ze czas na głębsze poznawanie twórczości Gahanowo-Depeszowej... Moze akurat odkryjesz jakies mniej znane kawałki DM, które Ci sie spodobają :)
trzpaw

Post autor: trzpaw »

W wiadomościach internetowych można wyczytać, że Depesze wchodzą znow do studia, aby nagrać kolejny album.
Awatar użytkownika
abd3mz

Martyr, na "top" depeszów przeznaczę godzinę w ferie. To nie jest mało ! Po prostu przesłucham kilka utworów, które znam i ustalę kolejność. To nie jest złośliwe ! Po prostu nie mam teraz czasu dla depeszów, bo już zbliża się kolejny top, jeszcze prowadzę listę, chciałbym przesłuchać nowe płyty. Może jeszcze kiedyś będzie okazja.
Awatar użytkownika
Martyr

j64 pisze:Też to słyszałam i chociaż nie znamy się osobiście, to sobie pomyślałam " moja koleżanka z forum".
j64, strasznie mi miło :)
j64 pisze:Zastanawiałam się też, jak się zaraziłaś muzyką DM, bo chyba byłaś wtedy bardzo młodą osóbką?
nie aż tak młodą (ciekawa jestem skad wnioskujesz o moim wieku? :wink: czyżby jakieś zdjecia?) :P
DM zaraziłam sie od brata (choć był to zupełny przypadek :) ), ale on tylko ich lubił a ja hmm ... (brakuje mi odpowiedniego słowa ale napisze ze) szaleje za nimi! :mrgreen:
j64 pisze:Zastanawiałam się również ,czy dużo powstało takich nazw fanów grup jak "depeszowcy", spotkałam się także z nazwą "republikanie".
fajny pomysł na temat do dyskusji podczas nastepnego notowania LP3 :)
Ja kojarze "metalowców" :P Jednak nie wiem czy nazwa wzięła sie od Metalliki czy od gatunku muzycznego "metal"... (choc przypuszcam ze nazwa "metal" pewnie wzięła sie od Metalliki) wiec wszystko sie wiąże ze sobą :P Ale jakby co prosze znawców Metalliki o wypowiedzenie sie :wink:
j64 pisze:Niedługo uczestnicy tego i tego drugiego forum zdominują antenę radiową. :D
to mi sie podoba! :D
j64 pisze:Wiem ,to wszystko znowu nie na temat, ale to przez ten wiatr - musiałam spać ze słuchawkami na uszach, a i tak było ciężko. :?
nic to, mi sie podoba, zaglądaj do nas częściej :)

abd3mz, nie spieszy sie :)
j64

Post autor: j64 »

A już myślałam, że nikt nie chce ze mną gadać. A tu dzisiaj dwie fajne odpowiedzi. :D . Od razu mam lepsze samopoczucie :P
Niestety nie zawsze mam czas na dłuższe wypowiedzi. no i czytam już Waszą książkę. :P
j64

:D :D :D
Właśnie dostałam odpowiedź na maila od Pana Marka :P :P :P
Awatar użytkownika
Martyr

j64 pisze::D :D :D
Właśnie dostałam odpowiedź na maila od Pana Marka :P :P :P
Super! :D :D :D
Możesz zdradzić co napisał? :P
j64 pisze:Od razu mam lepsze samopoczucie
cieszę się :) A teraz pewnie (domyślam sie że) samopoczucie jeszcze lepsze.... :)
j64 pisze:no i czytam już Waszą książkę.
świetnie!
a wiec moja teoria ze oglądałas zdjęcia jest słuszna :)

myśle ze powinniśmy skończyc dyskusje w tym watku ... jeszcze Moderator sie pogniewa ... (zboczyliśmy dawno z tematu :wink: )
Awatar użytkownika
abd3mz

Martyr pisze:myśle ze powinniśmy skończyc dyskusje w tym watku ... jeszcze Moderator sie pogniewa ... (zboczyliśmy dawno z tematu :wink: )
No dawno, dawno... :D Jutro kolejna Lista, a my jeszcze "komentujemy tą". :P
Też jestem ciekaw, co napisał Pan Marek. :)
j64

Napisałam, że ma ładne nogi :D na tych zdjęciach z Indii, o książce, no i oczywiście o liście :).
Fajnie jest mieć nieraz trochę czasu na leniuchowanie w pracy, tym bardziej, że nikt mnie nie pilnuje.
Co do zdjęć, to nie chwalicie się nimi z ostatniego zlotu, poza tymi kilkoma udostępnionymi ogółowi. Ale większość z Was już rozpoznaję. :P
trzpaw

Post autor: trzpaw »

Depeche Mode to zespół z klasą, dlatego też nie dziwi ilość komentarzy o tym zespole, ja już myślę o nowej płycie
ODPOWIEDZ