1356 (26.01.2008)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
top juz sie nie zmieni, tzn. nie bede na nowo podliczac bo termin ważności zgłaszania głosów minął... w lipcuabd3mz pisze:A nie jest już za późno ?Martyr pisze:(...)genialnie!abd3mz pisze:Personal Jesus biłby się u mnie z Martyrem o pierwsze miejsce w topie Depeszów
jeśli chciałbyś sie pokusić o wpisanie swojego topu, to zapraszam:
http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?t=1560&start=120![]()

ale tak dla zaspokojenia ciekawości forowiczów (mojej oczywiście tez

nie spieszy sie, możesz sie zastanowicabd3mz pisze:Nawet jeśli nie to i tak top mam tylko wstępnie ułożony w głowie.

w takim razie myśle ze czas na głębsze poznawanie twórczości Gahanowo-Depeszowej... Moze akurat odkryjesz jakies mniej znane kawałki DM, które Ci sie spodobająabd3mz pisze:Choć z drugiej strony.... Nie wiele utworów depeszów podoba misie... A raczej podobało, bo przezGahana podoba misie coraz więcej.

Martyr, na "top" depeszów przeznaczę godzinę w ferie. To nie jest mało ! Po prostu przesłucham kilka utworów, które znam i ustalę kolejność. To nie jest złośliwe ! Po prostu nie mam teraz czasu dla depeszów, bo już zbliża się kolejny top, jeszcze prowadzę listę, chciałbym przesłuchać nowe płyty. Może jeszcze kiedyś będzie okazja.
j64, strasznie mi miłoj64 pisze:Też to słyszałam i chociaż nie znamy się osobiście, to sobie pomyślałam " moja koleżanka z forum".

nie aż tak młodą (ciekawa jestem skad wnioskujesz o moim wieku?j64 pisze:Zastanawiałam się też, jak się zaraziłaś muzyką DM, bo chyba byłaś wtedy bardzo młodą osóbką?

DM zaraziłam sie od brata (choć był to zupełny przypadek

fajny pomysł na temat do dyskusji podczas nastepnego notowania LP3j64 pisze:Zastanawiałam się również ,czy dużo powstało takich nazw fanów grup jak "depeszowcy", spotkałam się także z nazwą "republikanie".

Ja kojarze "metalowców"

to mi sie podoba!j64 pisze:Niedługo uczestnicy tego i tego drugiego forum zdominują antenę radiową.![]()

nic to, mi sie podoba, zaglądaj do nas częściejj64 pisze:Wiem ,to wszystko znowu nie na temat, ale to przez ten wiatr - musiałam spać ze słuchawkami na uszach, a i tak było ciężko.

abd3mz, nie spieszy sie

Super!j64 pisze:![]()
![]()
![]()
Właśnie dostałam odpowiedź na maila od Pana Marka![]()
![]()

Możesz zdradzić co napisał?

cieszę sięj64 pisze:Od razu mam lepsze samopoczucie

świetnie!j64 pisze:no i czytam już Waszą książkę.
a wiec moja teoria ze oglądałas zdjęcia jest słuszna

myśle ze powinniśmy skończyc dyskusje w tym watku ... jeszcze Moderator sie pogniewa ... (zboczyliśmy dawno z tematu

Napisałam, że ma ładne nogi
na tych zdjęciach z Indii, o książce, no i oczywiście o liście
.
Fajnie jest mieć nieraz trochę czasu na leniuchowanie w pracy, tym bardziej, że nikt mnie nie pilnuje.
Co do zdjęć, to nie chwalicie się nimi z ostatniego zlotu, poza tymi kilkoma udostępnionymi ogółowi. Ale większość z Was już rozpoznaję.

Fajnie jest mieć nieraz trochę czasu na leniuchowanie w pracy, tym bardziej, że nikt mnie nie pilnuje.
Co do zdjęć, to nie chwalicie się nimi z ostatniego zlotu, poza tymi kilkoma udostępnionymi ogółowi. Ale większość z Was już rozpoznaję.