Byłem pewien, że to byłby Twój nr 1.neon.ka pisze:3. KRÓL - Zespól Reprezentacyjny

Moderatorzy: ku3a, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Mateusz
dokładnie takie wnioski miały wypłynac z mojego pytaniaku3a pisze:nie wiem czemu mialby miec wplyw. a jesli juz to odwrotnego skutku sie spodziewam. na moje glosowanie na pewno nie wplyneloby to czy u kogos jakas piosenka jest czy niej jest na koszmarliscie.
no myśleneon.ka pisze:żartowałam. tylko.
Nie wiem jak neon.ka ale ja słuchałem. Jeszcze kilka przesłuchań i może to być najlepszy utwór Myslovitz. Właśnie googlam w poszukiwaniu tytułu. Coś tam było z goodbye...Martyr pisze:(...)A teraz ciekawe wykonanie fajnej piosenki Myslovitz w Trójce. Neon.ko, słuchasz?
Nawet jeżeli nie słucha, to posłuchaMartyr pisze:ku3a pisze:A teraz ciekawe wykonanie fajnej piosenki Myslovitz w Trójce. Neon.ko, słuchasz?
Modern Talking - You're My Heart, You're My Souljotem3 pisze:Wśród tych koszmarków zaprezentował jeden szczególny ..........
MT - YMH YMS
Czy ktoś spróbuje rozszyfrować co to za koszmarek??
dawno tego nie słyszałam, to dlategoku3a pisze:tez bym zdecydowanie na pierwszym obstawilRobinson pisze:Byłem pewien, że to byłby Twój nr 1.neon.ka pisze:3. KRÓL - Zespól Reprezentacyjny![]()
czyli nie jest tak tragicznie
abd3mz pisze:Nie wiem jak neon.ka ale ja słuchałem.(...)EDIT: Link już jest.Martyr pisze:(...)A teraz ciekawe wykonanie fajnej piosenki Myslovitz w Trójce. Neon.ko, słuchasz?
nie słuchałam, ale dzięki za cynkjotem3 pisze:Nawet jeżeli nie słucha, to posłuchaJuż zachomikowane.
Ja właśnie wróciłem, bo nie mogę usnąć. No, ale ja mam jeszcze 8 godzin.neon.ka pisze:(...) wielkie dzięki, zaraz idę się szykować do spania (5,5 godzinki snu)(...)
Profesjonalista w każdym calu.neon.ka pisze:w rzeczy samej. a ja sobie pomyślałam, że dobrze się Ku3a kryje, bo w komentarzu do forumowej w ogóle tego nie dało się odczuć. widać, że profesjonalista. ale chyba bocznymi drogami chce przeszkodzić pobiciu rekordu 'byłabym'
.
mam niejasne wrażenie że reklamowanie utworów w tym akurat wątku może przynieść skutki, o które autorowi wcale nie chodziłoRobinson pisze:Zapraszam do pobrania i odsłuchania z chomika Robinson lub abd3mz.neon.ka pisze:dawno tego nie słyszałam, to dlategoku3a pisze:tez bym zdecydowanie na pierwszym obstawil![]()
czyli nie jest tak tragicznie![]()