Byłem pewien, że to byłby Twój nr 1.neon.ka pisze:3. KRÓL - Zespól Reprezentacyjny
Koszmarlista 57
Moderatorzy: ku3a, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Mateusz
dokładnie takie wnioski miały wypłynac z mojego pytaniaku3a pisze:nie wiem czemu mialby miec wplyw. a jesli juz to odwrotnego skutku sie spodziewam. na moje glosowanie na pewno nie wplyneloby to czy u kogos jakas piosenka jest czy niej jest na koszmarliscie.
no myśleneon.ka pisze:żartowałam. tylko.
A teraz ciekawe wykonanie fajnej piosenki Myslovitz w Trójce. Neon.ko, słuchasz?
Ostatnio zmieniony wt sty 29, 2008 11:28 pm przez Martyr, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem jak neon.ka ale ja słuchałem. Jeszcze kilka przesłuchań i może to być najlepszy utwór Myslovitz. Właśnie googlam w poszukiwaniu tytułu. Coś tam było z goodbye...Martyr pisze:(...)A teraz ciekawe wykonanie fajnej piosenki Myslovitz w Trójce. Neon.ko, słuchasz?
EDIT: Już wiem. Good Bye My Angel.
EDIT2: Znalazłem !
EDIT: Link już jest.
Ostatnio zmieniony śr sty 30, 2008 12:56 am przez abd3mz, łącznie zmieniany 1 raz.
Nawet jeżeli nie słucha, to posłuchaMartyr pisze:ku3a pisze:A teraz ciekawe wykonanie fajnej piosenki Myslovitz w Trójce. Neon.ko, słuchasz?
Ale podejrzewam, że to już słyszałaś, bo to z sesji w audycji Myśliwiecka 3/5/7 z 7 grudnia. Ale gdybyś nie słyszała .... No wiesz, co chciałem napisać
A przed dzisiejszym Good Day My Angel Stelmi rozmawiał dłuższą chwilkę z Arturem Rojkiem. Rozmowa i piosenka na chomiku.
A żeby nie było, że off-coś-tam (nie mylić z offensywą) - może i ja skuszę się i pierwszy raz zagłosuję na Koszmarlistę. Szczególnie, że kilka nocy temu Piotr Klatt prezentował w swojej audycji obciachowe piosenki z dekady lat 80-tych. Wśród tych koszmarków zaprezentował jeden szczególny ..........
MT - YMH YMS
Czy ktoś spróbuje rozszyfrować co to za koszmarek??
a moje głosy na Koszmarlistę wyglądają tak:
1.
2.
3. SHADOW OF THE DAY - Linkin Park
4. DISKO PARTIZANI - Shantel
5. CHANGE - Sugababes
Fakt urwały się. Już są. Chyba słuchałem tej sesji, ale jakoś wtedy nie zwróciło to mojej uwagi...
Pewnie gdybym dzisiaj nie słuchał nie skojarzyłbym.
Nie, nie słuchałem oryginału tylko specjalnej wersji zachomikowanej przez jednego z forowiczów z zaprzyjaźnionego forum. 
EDIT2: Tak wolno to pisałem, że ku3a mnie ubiegł.
Modern Talking - You're My Heart, You're My Souljotem3 pisze:Wśród tych koszmarków zaprezentował jeden szczególny ..........
MT - YMH YMS
Czy ktoś spróbuje rozszyfrować co to za koszmarek??
Pewnie gdybym dzisiaj nie słuchał nie skojarzyłbym.
EDIT2: Tak wolno to pisałem, że ku3a mnie ubiegł.
Ostatnio zmieniony śr sty 30, 2008 1:04 am przez abd3mz, łącznie zmieniany 2 razy.
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
dawno tego nie słyszałam, to dlategoku3a pisze:tez bym zdecydowanie na pierwszym obstawilRobinson pisze:Byłem pewien, że to byłby Twój nr 1.neon.ka pisze:3. KRÓL - Zespól Reprezentacyjny![]()
czyli nie jest tak tragicznie
abd3mz pisze:Nie wiem jak neon.ka ale ja słuchałem.(...)EDIT: Link już jest.Martyr pisze:(...)A teraz ciekawe wykonanie fajnej piosenki Myslovitz w Trójce. Neon.ko, słuchasz?
nie słuchałam, ale dzięki za cynkjotem3 pisze:Nawet jeżeli nie słucha, to posłuchaJuż zachomikowane.
no i z którego linku mam skorzystać?
Ja właśnie wróciłem, bo nie mogę usnąć. No, ale ja mam jeszcze 8 godzin.neon.ka pisze:(...) wielkie dzięki, zaraz idę się szykować do spania (5,5 godzinki snu)(...)
A swoją drogą bardzo ładny OT się zrobił.
Koszmarlista 56 - odpowiedzi 22
Koszmarlista 57 - odpowiedzi 41, a dopiero środa.
-
Robinson
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Profesjonalista w każdym calu.neon.ka pisze:w rzeczy samej. a ja sobie pomyślałam, że dobrze się Ku3a kryje, bo w komentarzu do forumowej w ogóle tego nie dało się odczuć. widać, że profesjonalista. ale chyba bocznymi drogami chce przeszkodzić pobiciu rekordu 'byłabym'
.
Nie daje po sobie poznać niechęci do danego utworu. Zadziwiająca bezstronność w komentarzach do forumowej.
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
mam niejasne wrażenie że reklamowanie utworów w tym akurat wątku może przynieść skutki, o które autorowi wcale nie chodziłoRobinson pisze:Zapraszam do pobrania i odsłuchania z chomika Robinson lub abd3mz.neon.ka pisze:dawno tego nie słyszałam, to dlategoku3a pisze:tez bym zdecydowanie na pierwszym obstawil![]()
czyli nie jest tak tragicznie![]()
Robinsonie, widzę, że bardzo Ci zależy, żeby wrócił u mnie na miejsce 1
[naprawdę nie dało się nic wyciąć z tego wszystkiego, żeby zachować ciągłość]