nowe utwory z lp3
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
nowe utwory z lp3
poszukuje nowych utworow mp3 z Listy trójki, np. eM - Na jednej fali, Ramona Rey - Pięknie jest w dobrej jakości....itd. ktos chetny do pomocy? 

- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
nie musza być dobrezbyszu pisze:Dobre sklapy muzyczne...
Do nasłuchania

- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
Moze i ja cos dorzuce jesli chodzi o ceny plyt. Niestety tak ten swiat jest obecnie 'zbudowany', ze kazdy chce wyciagnac z wszystkiego co sie da jak najwiecej. Po prostu pazernosc. A pozniej jest lament, ze piractwo kwitnie. A wystarczy aby tylko troche spuscic z tonu i dobra plyta w sklepie moze kosztowac juz 20 zlotych. A jak bedzie tyle kosztowala to i piractwo sie w ten sposob ukroci, a i wytworniei sami artysci powinni byc wtedy zadowoleni bo wiecej sie tego sprzeda, a w koncowym rozliczeniu ich wplywy beda bliskie temu co osiagaja obecnie. Ale mamy przeciez kapitalizm tylko nie bardzo sie sprawdza prawo popytu, podazy i ceny. Ten rynek jest tak samo chory jak.... tu sobie wstawcie cokolwiek i tak bedzie pasowalo.
-
- Kontakt:
najcieakwsze jest to, ze produkcja plyty wychodzi taniej niz kasety, ale plyty sa drozsze! dobrze ze sa empiki i mediamarkty, bo mozna by bylo sie chyba powiesic...
a co do plyt u mnie, to jeszcze jedna sprawa - po co mi plyty skoro ja glownie slucham singli? plyty mni generalnie zawodza, tak jak ostatnio Lordi, a pare miesiecy wczesniej The Killers... ale jakby ktos wydawal plyty z super-ekstra-swiezymi singielkami po atrakcyjnej cenie, pewnie bym czasem kupil
a co do plyt u mnie, to jeszcze jedna sprawa - po co mi plyty skoro ja glownie slucham singli? plyty mni generalnie zawodza, tak jak ostatnio Lordi, a pare miesiecy wczesniej The Killers... ale jakby ktos wydawal plyty z super-ekstra-swiezymi singielkami po atrakcyjnej cenie, pewnie bym czasem kupil

widac, ze rzeczywiscie plyt nie kupujesz, skoro piszesz, ze w Empiku sa tanie.prz_rulez pisze:najcieakwsze jest to, ze produkcja plyty wychodzi taniej niz kasety, ale plyty sa drozsze! dobrze ze sa empiki i mediamarkty, bo mozna by bylo sie chyba powiesic...
btw - jakby ktos z Warszawy byl zainteresowany skladanka "Rearviewmirror" Pearl Jamu, to tydzien temu kupilem ten dwuplytowy album w Saturnie w Arkadii za 36 zl! Jeszcze troche egzemplarzy bylo.
rozumiem, ze piszac, ze sluchasz singli nie masz na mysli, ze sluchasz singli, tylko pojedynczych empetrojek sciagnietych z netu, tak?prz_rulez pisze:a co do plyt u mnie, to jeszcze jedna sprawa - po co mi plyty skoro ja glownie slucham singli?
-
- Kontakt:
to teraz juz wiem, czemu niektore stacje radiowe (amatorskie, lokalne) puszczają w nocy piosenki zawsze w tej samej kolejnosci...Piotr pisze:Takie plyty sa wydawane, ale dostepne sa jedynie dla subskrypentow, ktorymi sa rozglosnie radiowe - rowniez internetowe. Wydawane sa co tydzien i zawieraja nowosci.prz_rulez pisze:(...)ale jakby ktos wydawal plyty z super-ekstra-swiezymi singielkami po atrakcyjnej cenie, pewnie bym czasem kupil
no, ale takich skladanek o jakich ja mysle to nawet stacje radiowe nie dostaja - a na pewno nie w Polsce. wiec niestety pozostaje internet...
-
- Kontakt:
w empiku jest O WIELE taniej niz w lokalnej ksiegarni, gdzie ceny niektorych plyt, kosztujacych w Empiku 64 złote, kosztują tam 85...ku3a pisze:widac, ze rzeczywiscie plyt nie kupujesz, skoro piszesz, ze w Empiku sa tanie.prz_rulez pisze:najcieakwsze jest to, ze produkcja plyty wychodzi taniej niz kasety, ale plyty sa drozsze! dobrze ze sa empiki i mediamarkty, bo mozna by bylo sie chyba powiesic...
btw - jakby ktos z Warszawy byl zainteresowany skladanka "Rearviewmirror" Pearl Jamu, to tydzien temu kupilem ten dwuplytowy album w Saturnie w Arkadii za 36 zl! Jeszcze troche egzemplarzy bylo.rozumiem, ze piszac, ze sluchasz singli nie masz na mysli, ze sluchasz singli, tylko pojedynczych empetrojek sciagnietych z netu, tak?prz_rulez pisze:a co do plyt u mnie, to jeszcze jedna sprawa - po co mi plyty skoro ja glownie slucham singli?
a co do singli, to w wiekszosci tak, pojedyncze pliki, ale zdarzaja sie tez remixy, wersje albumowe i live'y.
-
- Kontakt:
Tak, rozwinal nam sie tutaj zupelnie inny temat, proponuje zalozyc nowy w Tematach okololistowych, ja natomaist pytalem sie glownie o mp3ke eM - Na jednej fali i moze Miry Kubasinskiej...ale na eM mi naprawde bardzo zalezy, a, wybaczcie, nie mam teraz zadnych srodkow na kupowanie takich rzeczy jak plyty, chocby piraratow za 5 zl... moglby ktos to wyslac albo nie wiem dac link w sieci? BARDZO PROSZĘ.