A poezja czarnego 119 - rewelacja!!!
czarny119 pisze: śr mar 24, 2021 11:17 pm Czarny,czarny tak na mnie wołają Rogowiecki, kajman i Brzozowicz co się na muzyce znają. 12 groszy tylko nie płacz proszę bo suburbie zaraz ci tu przyniosę.
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
czarny119 pisze: śr mar 24, 2021 11:17 pm Czarny,czarny tak na mnie wołają Rogowiecki, kajman i Brzozowicz co się na muzyce znają. 12 groszy tylko nie płacz proszę bo suburbie zaraz ci tu przyniosę.
Oj nie tylko Ciebie. A gdyby tak do tej poezji dołożyć jeszcze te porządne gitary to byłby hicior murowanygioconda2 pisze: czw mar 25, 2021 9:20 am Oj rozbawiliście mnie swoją dyskusjąa największy uśmiech (bardzo pozytywny) wywołały u mnie komentarze czarnego119
, z którym w tym tygodniu bardzo mocno się zgadzam w wyborach, jak i w tym, że Suburbia jest dla mnie też przebojem PSB takim z ich najlepszej trójki (wygrywa Rent).
A poezja czarnego 119 - rewelacja!!!czarny119 pisze: śr mar 24, 2021 11:17 pm Czarny,czarny tak na mnie wołają Rogowiecki, kajman i Brzozowicz co się na muzyce znają. 12 groszy tylko nie płacz proszę bo suburbie zaraz ci tu przyniosę.
Po pierwsze najpierw napisałem, że może masz literówkę, a po drugie skąd mogę wiedzieć na ile orientujesz się w muzyce.
Nie za bardzo rozumiem, co chciałeś przez to powiedzieć. Końcówkę zrozumiałem, ale skąd wyciągnąłeś takie wnioski to nie mam pojęcia. Jeżeli uważasz, że w wymienionych przeze mnie utworach gra na gitarze jest na niskim poziomie to takie stwierdzenie jest co najmniej dziwne. Ale być może uznajesz tylko naparzanie, a wszelka finezja jest Ci obca.czarny119 pisze: czw mar 25, 2021 9:13 am A Ty pomyślałem co znaczy że kompletnie się na wiosłach nie znasz.
Ale chyba nie tylko, bo akurat w Suburbia to gitary jakoś się w uszy nie rzucają. A do tego obrzucasz mnie parafrazami z kolejnego utworu, w którym nie gitary dominują.
No i się wydało.
Oj, to chyba jest jeszcze gorsze. Ale w ogóle muzykę z dominującą elektroniką to bardzo mało kiedy cenię.
Ależ ja jestem jak najbardziej spokojny.
Chyba nieco przesadzasz. Cenię dobrego rocka, bluesa i jazz, a także ambitniejszy pop (jeszcze mógłbym wymieniać).
A gdzie tu widzisz brak tolerancji? Napisałem swoją opinię o konkretnym utworze.
Gdybym nie użył słówka "niemal", to bym przesadził.
Niby tak, tyle tylko, że to Ty sprowokowałeś tę wymianę zdań. Suburbia była jedynie wtrętem do wypowiedzi czarnego, a nie sednem jego posta. Masz smykałkę do wyłapywania takich niuansów i prowokowania dyskusji z niczego... I nie potraktuj tego jako zarzut.
Chłopie muszę odpisać no najwyraźniej tego potrzebujesz. Nie chce mi się pisać czy jest coś złego w tym czy tamtym, bo po jaka cholerę jak widzisz tam swoją muzę to mnie CH...do tego Twoja sprawa. Nie mam w zamiarze kogoś muzy krytykować. Podoba ci się disco polo, popidlo czy szlag wie co mnie to nie obchodzi. Ja cenie to i to i to moja sprawa, a to że reszta tych nowości mnie...to nie rozpisuje się dlaczego i nie pytaj mnie o to. Przez bzdurne odpowiedzi naparzam posty(durne słowo ale uczę się od mistrzuf). I widzę że Twoim celem to chyba jest ciągle pisanie bez tego żyć nie możesz. Pisz dalej ode mnie już żadnej odpowiedzi nie dostaniesz. Siemanarapochwa.kajman pisze: czw mar 25, 2021 5:35 pm Cały czas chciałbym się dowiedzieć, co takiego złego widzisz w grze na gitarze Seasicka i Caligonaut? I trudno coś przekombinować skoro z Twojej strony padają same ...
Jezu, ale z ciebie pretensjonalny typ... mistrz ciętej riposty od siedmiu boleści...
Pięknie to ujęłaślady pisze: czw mar 25, 2021 7:26 pm Artur, to nie wątek na głosowanie, tutaj oceniamy nowości i 'naparzamy' kajmana![]()
już zgłosiłem do usunięcia, kajmanowi odpuszczęlady pisze: czw mar 25, 2021 7:26 pm Artur, to nie wątek na głosowanie, tutaj oceniamy nowości i 'naparzamy' kajmana![]()
Chyba trzeba byłoby zacząć jakoś gromadzić najlepsze forumowe cytaty i za kilka lat, jak ich się trochę nazbiera, zrobić ich specjalny topczarny119 pisze: śr mar 24, 2021 11:17 pmCzarny,czarny tak na mnie wołają Rogowiecki, kajman i Brzozowicz co się na muzyce znają