A poezja czarnego 119 - rewelacja!!!
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Oj nie tylko Ciebie. A gdyby tak do tej poezji dołożyć jeszcze te porządne gitary to byłby hicior murowanygioconda2 pisze: ↑czw mar 25, 2021 9:20 am Oj rozbawiliście mnie swoją dyskusjąa największy uśmiech (bardzo pozytywny) wywołały u mnie komentarze czarnego119
, z którym w tym tygodniu bardzo mocno się zgadzam w wyborach, jak i w tym, że Suburbia jest dla mnie też przebojem PSB takim z ich najlepszej trójki (wygrywa Rent).
A poezja czarnego 119 - rewelacja!!!
Po pierwsze najpierw napisałem, że może masz literówkę, a po drugie skąd mogę wiedzieć na ile orientujesz się w muzyce.
Nie za bardzo rozumiem, co chciałeś przez to powiedzieć. Końcówkę zrozumiałem, ale skąd wyciągnąłeś takie wnioski to nie mam pojęcia. Jeżeli uważasz, że w wymienionych przeze mnie utworach gra na gitarze jest na niskim poziomie to takie stwierdzenie jest co najmniej dziwne. Ale być może uznajesz tylko naparzanie, a wszelka finezja jest Ci obca.
Ale chyba nie tylko, bo akurat w Suburbia to gitary jakoś się w uszy nie rzucają. A do tego obrzucasz mnie parafrazami z kolejnego utworu, w którym nie gitary dominują.
No i się wydało.
Oj, to chyba jest jeszcze gorsze. Ale w ogóle muzykę z dominującą elektroniką to bardzo mało kiedy cenię.
Ależ ja jestem jak najbardziej spokojny.
Chyba nieco przesadzasz. Cenię dobrego rocka, bluesa i jazz, a także ambitniejszy pop (jeszcze mógłbym wymieniać).
A gdzie tu widzisz brak tolerancji? Napisałem swoją opinię o konkretnym utworze.
Gdybym nie użył słówka "niemal", to bym przesadził.
Niby tak, tyle tylko, że to Ty sprowokowałeś tę wymianę zdań. Suburbia była jedynie wtrętem do wypowiedzi czarnego, a nie sednem jego posta. Masz smykałkę do wyłapywania takich niuansów i prowokowania dyskusji z niczego... I nie potraktuj tego jako zarzut.
Chłopie muszę odpisać no najwyraźniej tego potrzebujesz. Nie chce mi się pisać czy jest coś złego w tym czy tamtym, bo po jaka cholerę jak widzisz tam swoją muzę to mnie CH...do tego Twoja sprawa. Nie mam w zamiarze kogoś muzy krytykować. Podoba ci się disco polo, popidlo czy szlag wie co mnie to nie obchodzi. Ja cenie to i to i to moja sprawa, a to że reszta tych nowości mnie...to nie rozpisuje się dlaczego i nie pytaj mnie o to. Przez bzdurne odpowiedzi naparzam posty(durne słowo ale uczę się od mistrzuf). I widzę że Twoim celem to chyba jest ciągle pisanie bez tego żyć nie możesz. Pisz dalej ode mnie już żadnej odpowiedzi nie dostaniesz. Siemanarapochwa.
Chyba trzeba byłoby zacząć jakoś gromadzić najlepsze forumowe cytaty i za kilka lat, jak ich się trochę nazbiera, zrobić ich specjalny top