Nasza Lista IV

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72

Awatar użytkownika
neon.ka
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990

Post autor: neon.ka »

Grycek pisze:
ku3a pisze:no ile mozna czekac?! ;-)
To wina Martyrki. Głosy odebrałem o 23:59.
Martyrka dba o odpowiedni poziom napięcia w tym temacie :wink: .

widzę na pewno jedno zaskoczenie dla mnie, no i mój nr 1 przeszedł :) .
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

Grycek pisze:To wina Martyrki. Głosy odebrałem o 23:59.
Przyznaje sie do winy, licząc na wybaczenie :wink:

neon.ka pisze:Martyrka dba o odpowiedni poziom napięcia w tym temacie :wink:
Dzięki, Neon.ko, że widzisz w tym pozytywy :)
Ostatnio zmieniony czw gru 06, 2007 1:16 am przez Martyr, łącznie zmieniany 2 razy.
kajman

Post autor: kajman »

No cóż, na razie zdegustowało mnie to, że jedna z moich piosenek przegrała z tym, co odwaliłem przy pierwszym przesłuchaniu. Druga przynajmniej przegrała z czymś, co u mnie doszło znacznie dalej.
Cieszę się z tego, że przeszły moje utwory 1 i 3-6. Niestety poleciał nr 2.
Awatar użytkownika
Martyr

stavanger pisze:
Zmieniły coś te głosy :?:
sama jestem ciekawa :P
ku3a

Post autor: ku3a »

kajman pisze:No cóż, na razie zdegustowało mnie to, że jedna z moich piosenek przegrała z tym, co odwaliłem przy pierwszym przesłuchaniu. Druga przynajmniej przegrała z czymś, co u mnie doszło znacznie dalej.
nietrudno zgadnac co jest co :mrgreen:
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

Nadal mam 2 swoje propozycje i całą 11 w grze. :) Teraz jednak dojdzie do bratobójczego pojedynku.
Bardzo duża zgodność mojego głosowania z ogółem, że tak powiem.
Grycek
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove

Post autor: Grycek »

Martyr pisze:
stavanger pisze:
Zmieniły coś te głosy :?:
sama jestem ciekawa :P
Chcielibyście wiedzieć... :D
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

zagłosowane ;-)
dalej graja 4 moje (ale teraz jedna odpadnie, ale - co za tym idzie - na pewno jedna przejdzie dlaej)
całe podium gra dalej ale 4, 5,9 i 11 już nie :-( i teraz najbardzierj mi żal nr 5 :-(
Awatar użytkownika
Martyr

Grycek pisze:
Martyr pisze:sama jestem ciekawa :P
Chcielibyście wiedzieć... :D
A pewnie że chcielibyśmy... :mrgreen:
kajman

Post autor: kajman »

ku3a pisze:
kajman pisze:No cóż, na razie zdegustowało mnie to, że jedna z moich piosenek przegrała z tym, co odwaliłem przy pierwszym przesłuchaniu. Druga przynajmniej przegrała z czymś, co u mnie doszło znacznie dalej.
nietrudno zgadnac co jest co :mrgreen:
Ja na tyle słabo pamiętam tą odwaloną, żeby stwierdzić, czy faktycznie nietrudno jest zgadnąć.
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

No cóż, wyniki nie do końca po mojej myśli.
Z propozycji zgłoszonych przeze mnie została już tylko jedna i to wcale nie ta, której dawałem największe szanse.
A z mojej jedenastki wypadły już utwory nr 3, 5, 7, 8 i 10. :cry:
Z utworów, które odpadły w tej rundzie najbardziej szkoda mi (oprócz moich propozycji) Threshold, Chase i Rażeni Piorunem.
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Z wyników nie jestem do końca zadowolony...
Za to dwa moje utwory przeszły dalej :)
Awatar użytkownika
Artur

Post autor: Artur »

Podsumowując wynik 1/32 to 17 do 15, a może od nastepnej rundy probowalibyśmy przewidzieć jaki bedzie wynik, nie to co sami typujemy ale jakie mamy przypuszczenia. Sam suchy wynik, bo moze sie zdarzyć ze w jednej parze pomylimy sie w jedna strone, w drugiej w druga ale wynik koncowy moze sie zgadzac. To taka moja mała propozycja aby jeszcze bardziej podkrecić emocje. Jeszcze jedna mala prosba, czy kolejna runda mogłaby sie konczyc dopiero 10 grudnia, bo w weekend nie bede mial internetu i wyniki 1/16 poznam dopiero w poniedzialek i nie moglbym zaglosowac na 1/8.
nastoletni_duch
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
Kontakt:

Post autor: nastoletni_duch »

14 przeze mnie typowanych songów przeszło. Odpadł mój numer 2. Dwa koszmarki walczą dalej... Zdecydowanie rockowe gusta tutaj...

u mnie remis 8:8
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Robinson pisze: Z utworów, które odpadły w tej rundzie najbardziej szkoda mi (oprócz moich propozycji) Threshold, Chase i Rażeni Piorunem.
Mi również. Po za tym odpadł mój numer 1 :(
Adameks

Post autor: Adameks »

A ja z wyników zadowolony, niestety odpadły moje numery 3 i 7, ale 3 "moje kawałki" są dalej, i tak jak w poprzedniej edycji dwa walczą ze sobą.
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

Rzut okiem:
- walczy mój 1 utwór i to ten któremu dawałem mniejsze szanse w pucharze
- z mojej 11 jak dotąd odpadł numer 2 i 5, natomiast dalej dokonała się rzeź
Cieszę się z tego, że przeszły moje utwory 1 i 3-6. Niestety poleciał nr 2.
Chciałem coś napisać, ale się zastanowiłem i chyba byłoby to niezgodne z regulaminem... Chociaż może się mylę ?
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

abd3mz pisze:Chciałem coś napisać, ale się zastanowiłem i chyba byłoby to niezgodne z regulaminem... Chociaż może się mylę ?
O piosenkach, które odpadły, czyli niebiorących juz udziału w zabawie myślę, że bez skrepowania można pisac.
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

tadzio3 pisze:
abd3mz pisze:Chciałem coś napisać, ale się zastanowiłem i chyba byłoby to niezgodne z regulaminem... Chociaż może się mylę ?
O piosenkach, które odpadły, czyli niebiorących juz udziału w zabawie myślę, że bez skrepowania można pisac.
Czy na pewno ? Czy można pisać co zajęło u mnie jakie miejsce jeśli już odpadło ?
Awatar użytkownika
mcgrat

Post autor: mcgrat »

kolejne głosy oddane. zobaczymy jak będzie tym razem, poprzednim razem sporo utworów na które głosowałem odpadło...
Awatar użytkownika
jackal

Post autor: jackal »

Przyznam że jestem nieco zszokowany wynikami. Niestety, negatywnie. Do dalszych etapów przeszły, w moim odczuciu, najgorsze koszmary edycji, odpadł zaś mój ulubiony utwór w historii Naszej Listy.
Nivo

Post autor: Nivo »

E, nie przesadzałbym... oczywiście kilka piosenek nie przeszło tak jak bym sobie to wymarzył, ale zawsze kilka jest dalej :) W dodatku 1 wrzucona przeze mnie :D
Mój nr 2 też odpadł...

Kilka "koszmarków" przeszło, bo potrafiały na siebie, automatycznie coś z nich musiało przejść :P

Następnym razem proponuję zrobić system 3 etapowy, przy czym dodany bedzie etap II, w którym piosenki będą porozdzielane do grup po 4 i przejdą po 2 najlepsze (znane np. w nożnej). W ten sposób ograniczy się losowość przy trafianiu piosenek na siebie i poprawi selekcję pierwszego etapu drabinkowego. Etap I działa dobrze, aktualny II stałby się IIIcim
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

jackal pisze:Przyznam że jestem nieco zszokowany wynikami. Niestety, negatywnie. Do dalszych etapów przeszły, w moim odczuciu, najgorsze koszmary edycji, odpadł zaś mój ulubiony utwór w historii Naszej Listy.
No może to lekka przesada, ale ja też raczej nie jestem zadowolony. O ile edycję uważam za najlepszą, to w tej chwili zaczyna sięrobić nieciekawie. O ile dobrze liczę z czołowej 11 została mi tylko szóstka (a tylko 2 kawałki walczyły ze sobą). Oby nie byo jak w drugiej edycji, kiedy druga ósemka była dla mnie ciekawsza niż pierwsza...
No i jeszcze gorzej, że jedna z piosenek jest niebezpiecznie podobna do pewnego utworu z czołówki trzeciej edycji, który u mnie był gdzieś w połowie trzeciej dziesiątki, a u innych daleko zaszedł. Teraz też u mnie daleko, trzecia-czwarta dziesiątka, oby tylko nie odniosła takiego sukcesu.

A kilku utworów, które odpadły żałuję BARDZO. Zwłaszcza, że to moje pozycje 3, 5 (przegrało z 4), 6, 9, 10, 13, 15, 18 (14 w ogóle nie weszło). A odpadło też kilka z miejsc 19-40 (trzeci odrzut), za to weszły z drugiego odrzutu.
prz_rulez
Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
Kontakt:

Post autor: prz_rulez »

Ech... Znowu klapa jesli chodzi o moje utwory. Myslalem, ze Gary Numan vs. Ade Fenton - The Leather Sea bardziej sie wam spodoba, a tu tylko 1 głos.. Chyba sobie zrobie przerwe z Naszą Listą...

P.S. Pewnie znowu Yacy wygra... :?
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

prz_rulez pisze:Ech... Znowu klapa jesli chodzi o moje utwory. Myslalem, ze Gary Numan vs. Ade Fenton - The Leather Sea bardziej sie wam spodoba, a tu tylko 1 głos.. Chyba sobie zrobie przerwe z Naszą Listą...
Spodobało się, ale niestety była bardzo mocna konkurencja i kawałki, któe w pierwszej czy drugiej edycji pewnie spokojnie by przeszły tym razem nie miały szans. Nie zniechęcaj się też. Ja też się zawiodłem w poprzedniej edycji no i w tej pojechałem kompletnie alternatywnie no i na razie też bez sukcesów (1 piosenka została teraz, czyli po staremu jedna w I rundzie), ale przynajmniej mam satysfakcję, że były to oryginalne kawałki na tle innych :) (dla jednego kajman szukał nawet nazwy gatunku ;) )..
Ostatnio zmieniony czw gru 06, 2007 10:28 pm przez Miszon, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ