Martyrka dba o odpowiedni poziom napięcia w tym temacieGrycek pisze:To wina Martyrki. Głosy odebrałem o 23:59.ku3a pisze:no ile mozna czekac?!

widzę na pewno jedno zaskoczenie dla mnie, no i mój nr 1 przeszedł

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Przyznaje sie do winy, licząc na wybaczenieGrycek pisze:To wina Martyrki. Głosy odebrałem o 23:59.
Dzięki, Neon.ko, że widzisz w tym pozytywyneon.ka pisze:Martyrka dba o odpowiedni poziom napięcia w tym temacie
Ja na tyle słabo pamiętam tą odwaloną, żeby stwierdzić, czy faktycznie nietrudno jest zgadnąć.ku3a pisze:nietrudno zgadnac co jest cokajman pisze:No cóż, na razie zdegustowało mnie to, że jedna z moich piosenek przegrała z tym, co odwaliłem przy pierwszym przesłuchaniu. Druga przynajmniej przegrała z czymś, co u mnie doszło znacznie dalej.
Chciałem coś napisać, ale się zastanowiłem i chyba byłoby to niezgodne z regulaminem... Chociaż może się mylę ?kajman pisze:No cóż, na razie zdegustowało mnie to, że jedna z moich piosenek przegrała z tym, co odwaliłem przy pierwszym przesłuchaniu. Druga przynajmniej przegrała z czymś, co u mnie doszło znacznie dalej.
Cieszę się z tego, że przeszły moje utwory 1 i 3-6. Niestety poleciał nr 2.
Czy na pewno ? Czy można pisać co zajęło u mnie jakie miejsce jeśli już odpadło ?tadzio3 pisze:O piosenkach, które odpadły, czyli niebiorących juz udziału w zabawie myślę, że bez skrepowania można pisac.abd3mz pisze:Chciałem coś napisać, ale się zastanowiłem i chyba byłoby to niezgodne z regulaminem... Chociaż może się mylę ?
No może to lekka przesada, ale ja też raczej nie jestem zadowolony. O ile edycję uważam za najlepszą, to w tej chwili zaczyna sięrobić nieciekawie. O ile dobrze liczę z czołowej 11 została mi tylko szóstka (a tylko 2 kawałki walczyły ze sobą). Oby nie byo jak w drugiej edycji, kiedy druga ósemka była dla mnie ciekawsza niż pierwsza...jackal pisze:Przyznam że jestem nieco zszokowany wynikami. Niestety, negatywnie. Do dalszych etapów przeszły, w moim odczuciu, najgorsze koszmary edycji, odpadł zaś mój ulubiony utwór w historii Naszej Listy.
Spodobało się, ale niestety była bardzo mocna konkurencja i kawałki, któe w pierwszej czy drugiej edycji pewnie spokojnie by przeszły tym razem nie miały szans. Nie zniechęcaj się też. Ja też się zawiodłem w poprzedniej edycji no i w tej pojechałem kompletnie alternatywnie no i na razie też bez sukcesów (1 piosenka została teraz, czyli po staremu jedna w I rundzie), ale przynajmniej mam satysfakcję, że były to oryginalne kawałki na tle innychprz_rulez pisze:Ech... Znowu klapa jesli chodzi o moje utwory. Myslalem, ze Gary Numan vs. Ade Fenton - The Leather Sea bardziej sie wam spodoba, a tu tylko 1 głos.. Chyba sobie zrobie przerwe z Naszą Listą...