[/quote]
Ale pytałeś też, od kiedy słucham, a dyć też to wyskrobane w profilu mym...
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jotem3, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jotem3
wot, jaki szczegółowystatystycznikowalscy pisze: pt lut 19, 2021 9:46 pmAle pytałeś też, od kiedy słucham, a dyć też to wyskrobane w profilu mym...![]()
![]()
Z tym pierwszym się zgadzam, natomiast drugi ma tylko słaby tekst, a gdyby nie on, to może nawet dostałby się na moją listę. Tymczasem ciekawi mnie jak odbierzesz nowość Kwiatu na mojej liście, którą prędzej czy później zaproponuję. A dziś lub jutro zaproponuję inną nowość.
Potwierdzam.kacper94 pisze: pt lut 19, 2021 10:37 pmI dobrze, że tuż po tym pojawiła się tak świetna piosenka, jak "Just One Kiss"
W "założeniach programowych" - TAK! Stelka na etapie tworzenia radia wielokrotnie o tym mówił, że będą wspierać i otwierać się na polskich artystów.statystycznikowalscy pisze: pt lut 19, 2021 10:28 pm A czy w 357 też obowiązuje parytet polskich utworów?
tak jest, brawo! rozwiązałaś zagadkę
Noo... jak w każdym radiu, tak mi się przynajmniej wydaje.statystycznikowalscy pisze: pt lut 19, 2021 10:28 pm A czy w 357 też obowiązuje parytet polskich utworów?
hej Jacku,
O widzę, że przybył kolejny słuchacz "pyrlandzkiej listy" i to z odległego regionupbd2 pisze: sob lut 20, 2021 12:29 pm Z Bluszczem ma kłopot Radio Poznań, które najwyraźniej nie lubi, jak mu w czołówce siedzi zbyt dużo utworów jednego wykonawcy, i w ostatnim głosowaniu zamieszcza apel: "prosimy głosować tylko na jeden utwór grupy Bluszcz"Że też tam coś takiego przejdzie!
Każda lista przebojów rządzi się swoimi prawami. Są listy przebojów, które nie wpuszczają do propozycji kolejnego utworu wykonawcy, póki obecny nie wypadnie z zestawieniagioconda2 pisze: sob lut 20, 2021 2:10 pm Tydzień temu słyszałam ten apel i również zastanawiałam się "ale o co chodzi?"
Były podobne przypadki. W ostatnich dniach przekopałem nieco archiwum Radia Poznań i były pisemne apele o głosowanie na tylko jedną z dwóch dodanych propozycji.gioconda2 pisze: sob lut 20, 2021 2:10 pm Wcześniej nie kojarzę, by wychodzono tam z "taką inicjatywą".
A czy w porządku było, że łączono głosy dwóch utworów jednego wykonawcy tylko po to, by "zlepek" zaistniał w zestawieniu?pbd2 pisze: sob lut 20, 2021 12:29 pm Wyobraźmy sobie, że p. Marek we wrześniu roku 1988 prosi: "proszę państwa, jakoś dużo tego Obywatela G.C. tutaj na Liście, mam prośbę, żeby głosować albo na "Nie pytaj" albo na "Tak, tak". Albo dziesięć lat później w wakacje: "co państwo tak tylko ten Kult, Kult i Kult? Koniec tego bezhołowia, jest kilka Kultów do wyboru, proszę przemyśleć głosowanie, bo od dziś zaliczamy głosy tylko na jeden".
Z oczywistych względów raczej czytacz niż słuchacz - tak samo jak "państwowej" listy olsztyńskiej i rzeszowskiej (kiedyś zaglądałem też na szczecińską, dopóki tak nie zmienili profilu muzycznego, ze nie znam trzech czwartych utworów i połowy wykonawcówgioconda2 pisze: sob lut 20, 2021 2:10 pm O widzę, że przybył kolejny słuchacz "pyrlandzkiej listy" i to z odległego regionu.