I nie mam wyjścia...
Przyjmuję, zwłaszcza że też jestem mańkutem.
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Ale o co chodzi?barb42 pisze: pn gru 21, 2020 1:15 am A ja znowu pozdrawiam Michała, patrona znikającej ankiety, ale czy to Miszon, no z nicka mi pasuje.![]()
Spróbuję Ci wytłumaczyć "co autor miał na myśli"?
Miszon, sarkazm z mej strony (wszak znam Twoje imię) w kontekście tego...
TStudent pisze: ndz gru 20, 2020 7:47 pm Cały pikuś polega na tym, że utwór nie łapie się do top 10 czy tam ileś u Michała.(...) Stąd moja ankieta.
Michał = 4989341barb42 pisze: śr gru 30, 2020 8:51 pm Dalej nie wiem o kogo chodzi, bo nick Michał się mi nie wyszukuje.
Linijką po łapkach zdziel
Też mnie to dziwi i denerwuje, bo nie wiem wtedy o kogo chodzi.
bo nie każdy zapamiętuje ten zbiór liczbjollyroger72 pisze: śr gru 30, 2020 8:57 pmMichał = 4989341barb42 pisze: śr gru 30, 2020 8:51 pm Dalej nie wiem o kogo chodzi, bo nick Michał się mi nie wyszukuje.
1. Dziękuję za wyjaśnienie, przy tylu bytnościach na forum mógłby już TStudent przyswoić te liczby.jollyroger72 pisze: śr gru 30, 2020 8:57 pmMichał = 4989341barb42 pisze: śr gru 30, 2020 8:51 pm Dalej nie wiem o kogo chodzi, bo nick Michał się mi nie wyszukuje.Linijką po łapkach zdziel![]()
Też dość długo nie wiedziałam, o kogo chodzi i doprowadzało mnie to do wściekłości. Zapamiętanie 7 cyfr tworzących pewien ciąg, to nie aż takie trudne, a gimnastykuje mózg. Zamiast pisać Michał, można nazywać Go "kolegą numerycznym".
takich kolegów jest tu chyba więcejgioconda2 pisze: śr gru 30, 2020 9:04 pm
Zamiast pisać Michał, można nazywać Go "kolegą numerycznym".
Cieszę się i nie będę komentował emotki którą dodałeś na koniec jak to inni uczynili w wątku nowości TFP #29
...nie ujmując niczego giocondzie bo Ta akurat zważywszy na tekst poprzedzający srotkę idiotkę emikotkę miała 100%-towe prawo odebrać to tak a nie inaczejszeptun68 pisze: czw gru 31, 2020 12:43 amCieszę się i nie będę komentował emotki którą dodałeś na koniec jak to inni uczynili w wątku nowości TFP #29
Ja to odebrałem jako pozytywne wyśmianie dwóch lewusów![]()
Faktycznie miała prawo (gioconda2) tak ją odebrać.szeptun68 pisze: czw gru 31, 2020 1:48 am zważywszy na tekst poprzedzający srotkę idiotkę emikotkę miała 100%-towe prawo odebrać to tak a nie inaczej
I dokładnie o to mi chodziło, brawo Ty.
dziękuję za trzeźwą ocenę własnej wypowiedzigżegoż pisze: wt mar 02, 2021 8:56 pm Dla mnie to jest całkowicie bez sensu. No ale, jak mówi powiedzenie: "nie mój cyrk, nie moje małpy"!![]()
O ile lista główna TFP nie budzi żadnych poważnych zastrzeżeń, to już Top nowości od samego początku wzbudza skrajne emocje! Minimalną(?) większością głosów zdecydowaliśmy, że będziemy wybierać dziesiątkę laureatów.gżegoż pisze: wt mar 02, 2021 8:56 pm Kilka miesięcy temu ustaliliście bardzo dobre i przejrzyste zasady, które przez tyle tygodni się świetnie sprawdziły, a mimo to regularnie co jakiś czas kombinujecie nad jakimiś zmianami i udziwnieniami