No właśnie. A co do normalnej formy to bym chciał już w maju.

No właśnie. A co do normalnej formy to bym chciał już w maju.
Dla mnie też
Metoda szyfrowania wprowadzona przez jollyrogera72 znajduje naśladowców. Ciekawe kto pierwszy pobiegnie do urzędu patentowego
Jest darmowa.Darekfz111 pisze: ↑pn gru 28, 2020 11:32 pm Witam
Czy aplikacja radia 357 jest darmowa?
Pytam, ponieważ zainstalowałem ją ze sklepu google play i na końcu pojawił mi się komunikat, że transakcja zakończona sukcesem...
Dodam, że nigdzie nie widziałem żadnej kwoty, ani nie podawałem żadnego swojego numeru konta czy innych takich rzeczy.
Mam nadzieję, że z użytkownikami forum tradycyjnie spotkamy się w stosownym wątku i wspólnie odkryjemy tajemnice.
Cholera, znowu 12 godzin przed radiem?kacper94 pisze: ↑ndz gru 27, 2020 12:12 pm 1 stycznia w Radiu 357 będzie miała miejsce "Top Wszech Czasów Radia 357". W ciągu 12 godzin słuchacze usłyszą najważniejsze utwory, wybrane - wyjątkowo w tym roku - przez dziennikarzy Radia 357, ponieważ nie ma jeszcze stworzonego systemu do głosowania. Oto, jak będzie się przedstawiać kolejność dziennikarzy, którzy mają prezentować swoje wybory:
9.00-13.00 Piotr Stelmach
13.00-17.00 Marcin Łukawski
17.00-21.00 Marek Niedźwiecki
Proste pytanie. Gdzie uruchomić Radio 357 w czasie Topu?bobby-x pisze: ↑śr gru 30, 2020 7:54 amCholera, znowu 12 godzin przed radiem?kacper94 pisze: ↑ndz gru 27, 2020 12:12 pm 1 stycznia w Radiu 357 będzie miała miejsce "Top Wszech Czasów Radia 357". W ciągu 12 godzin słuchacze usłyszą najważniejsze utwory, wybrane - wyjątkowo w tym roku - przez dziennikarzy Radia 357, ponieważ nie ma jeszcze stworzonego systemu do głosowania. Oto, jak będzie się przedstawiać kolejność dziennikarzy, którzy mają prezentować swoje wybory:
9.00-13.00 Piotr Stelmach
13.00-17.00 Marcin Łukawski
17.00-21.00 Marek Niedźwiecki![]()
Na stronie internetowej radio357.pl na razie jest problem:
Dlatego zapytałem jak poprawnie uruchomić Radio 357 by działało podczas Topu. Prawdopodobnie jest tak, że jeśli nic nie nadają to jest problem. Jak zaczną nadawać Top to link będzie wtedy działał. Mam taką nadzieję.
Powiem Ci, że jak dawniej słuchałem Balonika okazjonalnie, to od czasu jego powrotu z urlopu nie przegapiłem ani minuty Jego audycji... Mało tego. Są audycje młodego Mateusza Tomaszuka, tak, tego od Listy
Mi się wydaję, że zobaczyłem taki post u p. Stelmacha przed Wigilią z zapowiedzią playlisty na ten właśnie dzień. No ale mogę się mylić.
Dokładnie. Przez dłuższy okres czasu słuchałem całych audycji (plus próbny lot w piątki do 11) p. Manna w piątek i faktycznie jest to trochę męczące. O wiele lepiej słucha mi się p. Manna w niedzielę do południa, czy też we wtorek po 14