Audycje Marka Niedźwieckiego w Radiu Złote Przeboje
Moderatorzy: ku3a, tadzio3, ku3a, tadzio3
Jak ktos ma dekoder telewizj "N" to tam też można znaleźć RZP, po podłączeniu się do internetu.
Póki co trwa audycja, a głos Niedźwiedzia działa na moje szare komórki jak najlepszy balsam odprężający, a na gębę przywołuje uśmiech co chwilę. W ciągu jednej godziny minęła mi cała jesienna deprecha.
To jest magia radia.
Pozdrawiam Was mocno
Póki co trwa audycja, a głos Niedźwiedzia działa na moje szare komórki jak najlepszy balsam odprężający, a na gębę przywołuje uśmiech co chwilę. W ciągu jednej godziny minęła mi cała jesienna deprecha.
To jest magia radia.
Pozdrawiam Was mocno
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
fajnie. Do mnie przywiało wczoraj nowe płytki Quuidam i...Piotra Kaczkowskiego. Dziś zaś Pani Kiosek powiedziała tak: "Nie moze Pan/X tego nie kupic". I do Gazety dorzuciłą jeszcze KakaduYacy pisze:a do mnie płytka dotrze saniamiChociaż patrząc za okno to może być problem...

Wszystkie płyty jednak odłożone na połeczkę - oba "ucha" przyklejone do mini głośniczków i komputerka

How Long?
- zbyszu
- Kontakt:
Oczywiście!!!Vinyl84 pisze:Może mi ktoś powiedziec jak słuchac tego radia z internetuBo mnie nie działa
http://www.fmonline.org/radio/26/Radio_ ... e_88_4_FM/
PS. Ale nie ja sie zasłużylem tym linkiem.
Przemiłego słuchania
How Long?
-
o to to! Kabaret Starszych Panów mógłby znależć stałe miejsce w którejś z audycji Niedźwiedzia... Jest fantastycznie, choć przyznam, że jak zobaczyłam Pana Marka w złotej maynarze i z tym żelem na włosach (koszmar!!!), to się troszkę wystraszyłam.zbyszu pisze: Piosenka jest dobra na wszystko. Cuuuuuuuuudownie. Aż chce się wyć!
Tak w ogóle, to trzeba chyba zawsze zaczynać temat ,,komentarze do bierzącej audycji'', co?
- zbyszu
- Kontakt:
Pewnei!!! Jeszcze się okaże, ze Forum LP3 wyhoduje sobie niezłą koŃkurencjękwiaciareczka pisze:Tak w ogóle, to trzeba chyba zawsze zaczynać temat ,,komentarze do bierzącej audycji'', co?zbyszu pisze: Piosenka jest dobra na wszystko. Cuuuuuuuuudownie. Aż chce się wyć!

No i była wpadeczka

How Long?
PS. Shiraz? Dlaczego nie

W poniedziałek ruszy nowy projekt rozgłośni "Top wszechczasów", który ma być podsumowaniem ostatnich 50 lat w muzyce. Marek Niedźwiecki zaproponuje 500 utworów, a słuchacze wybiorą z nich 100. Finałowa setka zostanie wyemitowana w specjalnej audycji 1 stycznia. Niedźwiecki piosenki z "Topu wszechczasów" zapowiadać będzie codziennie o godz. 12.45 (od poniedziałku).
Marek Niedźwiecki będzie w Złotych Przebojach także gospodarzem "Listy przebojów", którą przez 25 lat prowadził w radiowej Trójce. Pierwsze wydanie "Listy" pojawi się na antenie 4 stycznia 2008 roku. Audycja emitowana będzie w piątki między godz. 19.00 a 22.00.
Prezenter swoim nazwiskiem firmuje nową składanką Radia Złote Przeboje "Piosenki z dzwoneczkiem", na której znajdzie się 16 świątecznych utworów. Piosenki z tej płyty Niedźwiecki prezentować będzie też na antenie stacji w porannym paśmie.
Być może niedługo Niedźwiecki poprowadzi w Radiu Złote Przeboje także audycje smooth jazzową, którą miał w Trójce. Rozgłośnia jednak na razie nie chce zdradzać szczegółów na jej temat.
Pojawieniu się Marka Niedźwieckiego w Złotych Przebojach towarzyszyć będą działania reklamowe w telewizji (m.in. TVP, Polsat i TVN) oraz internecie (m.in. Gazeta.pl, Onet.pl i Wirtualna Polska). Kreacją i produkcją kampanii zajęła się Wzorcownia Promocja & PR, media zakupił dom mediowy Starlink.
Marek Niedźwiecki będzie w Złotych Przebojach także gospodarzem "Listy przebojów", którą przez 25 lat prowadził w radiowej Trójce. Pierwsze wydanie "Listy" pojawi się na antenie 4 stycznia 2008 roku. Audycja emitowana będzie w piątki między godz. 19.00 a 22.00.
Prezenter swoim nazwiskiem firmuje nową składanką Radia Złote Przeboje "Piosenki z dzwoneczkiem", na której znajdzie się 16 świątecznych utworów. Piosenki z tej płyty Niedźwiecki prezentować będzie też na antenie stacji w porannym paśmie.
Być może niedługo Niedźwiecki poprowadzi w Radiu Złote Przeboje także audycje smooth jazzową, którą miał w Trójce. Rozgłośnia jednak na razie nie chce zdradzać szczegółów na jej temat.
Pojawieniu się Marka Niedźwieckiego w Złotych Przebojach towarzyszyć będą działania reklamowe w telewizji (m.in. TVP, Polsat i TVN) oraz internecie (m.in. Gazeta.pl, Onet.pl i Wirtualna Polska). Kreacją i produkcją kampanii zajęła się Wzorcownia Promocja & PR, media zakupił dom mediowy Starlink.
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
- dominik_fi
-
Na całej połaci śnieg... Uwielbiam to, ale właśnie w wersji z panem Przyborą, sama AMJ mnie aż tak nie bierze...
No i na koniec to, czego się najbardziej obawiałam, słusznie jak słychać - spotkanie Pana Marka z jednym z szumnie nazwijmy ,,redaktorów'' RZP. No cóż, znów jesteśmy na ziemi...
Ale trzy godziny cieszenia michy było i za to wielkie dzięki Panie Marku!!!
No i na koniec to, czego się najbardziej obawiałam, słusznie jak słychać - spotkanie Pana Marka z jednym z szumnie nazwijmy ,,redaktorów'' RZP. No cóż, znów jesteśmy na ziemi...
Ale trzy godziny cieszenia michy było i za to wielkie dzięki Panie Marku!!!
Ostatnio zmieniony sob gru 01, 2007 1:55 pm przez kwiaciareczka, łącznie zmieniany 1 raz.
- dominik_fi
- zbyszu
- Kontakt:
Być moze, ale już niekoniecznie, bo np.Top Wszech czasów, czy Lista Przebojów biędzie w czasie audycji muzycznej Metza.dominik_fi pisze:Jeszcze taka sprawa jak czas nadawania audycji 10-13. Sądzę, że chodzi tu o to, że w tym czasie w 3 nie ma muzyki "pop" tylko publicystyka i to jest ich sposób na przyciąganie słuchaczy.
Ot, to sa ulubione godziny Niedzwiedzia
How Long?
- zbyszu
- Kontakt:
Załuje, ze nie oglądałęś jak zegnano Niedzwiedzia a witano Edytę Górniak dziś w TVP 2 :-/dominik_fi pisze:Trochę denna ta rozmowa z tą Panią na koniec. Niema kto z nich bardziej zestresowany był. Ale to z tym autografem to śmiesznie wyszło. To raczej p. Marek mógłby dać autograf a nie na odwrót.
Pozatym...eukaliptus nie byl australijski, tylko afrykanski. :-/
How Long?
No to jest bardzo dobra wiadomość. Za Metzem nie przepadamzbyszu pisze:Być moze, ale już niekoniecznie, bo np.Top Wszech czasów, czy Lista Przebojów biędzie w czasie audycji muzycznej Metza.
Ot, to sa ulubione godziny Niedzwiedzia
How Long?