Świetna wiadomość. Mocno trzymam kciuki za powodzenie tej inicjatywy

jak to?
Próg 500 tys. został ustalony zarówno na uruchomienie Radia 357, jak i jego utrzymanie. Wynika to przecież z opisu na patronite, jak też wielu to podkreśla w wywiadach (Strzyczkowski, Michniewicz, nawet Stelmach). Funkcjonowanie radia internetowego wymaga, m.in. ciągłego inwestowania w nowe technologie.dominik_fi pisze: ↑czw paź 15, 2020 9:45 am Ta kwota 500 tys. zł jest na początek, później wystarczą mniejsze sumy. Przecież nikt co miesiąc nie kupuje nowego sprzętu. Jak raz kupią to już będzie.
Zgadza się. Np Marty Malinowskiej na starym zdjęciu nie ma a na nowym jest i kropki się zgadzają. A kto jest za profesor Kłosińską?kacper94 pisze: ↑pt paź 16, 2020 7:42 pm Teraz przeglądam tak sobie informacje o Radiu 357 i zauważyłem ciekawą rzecz. Na grafice, z nazwiskami i redaktorami, którzy będą tam pracować są puste miejsca, bez zdjęć. Pod nimi są także puste miejsca na podpisy. Wydaje mi się, że ilość pustych kropek pod tymi zdjęciami, odpowiada np. dziennikarzom, którzy mogą się tam pojawić. W pierwszym rzędzie, między p. Łukawskim, a p. Olszańskim, idealnie wydaje się pasować imię i nazwisko p. Krystiana Hanke. No ale może po prostu to tylko takie moje mylne wrażenie...
Zgadzam się. Tez nie jestem jego wielkim fanem, ale poprowadzone znakomicie. Do minusów zaliczę tylko fakt, iż pewne utwory z playlisty nie trafiły do mnie. Tak swoja drogą ciekawe czy dzisiejsi 18-to i 20-to latkowie potrzebują oprawy prezentera żeby słuchać muzyki. Jak mają płacić wybiorą serwisy streamingowe a nie radio prowadzone przez legendy.
Ciekawe spostrzeżenie. Jeśli Twoja hipoteza jest prawdziwa (a ciąg liter "Tomasz Organek" zdaje się ją potwierdzać), to widzę miejsca na takie imiona i nazwiska jak Ernest Zozuń, Katarzyna Pruchnicka, Artur Andrus i Anna Gacek.kacper94 pisze: ↑pt paź 16, 2020 7:42 pm Teraz przeglądam tak sobie informacje o Radiu 357 i zauważyłem ciekawą rzecz. Na grafice, z nazwiskami i redaktorami, którzy będą tam pracować są puste miejsca, bez zdjęć. Pod nimi są także puste miejsca na podpisy. Wydaje mi się, że ilość pustych kropek pod tymi zdjęciami, odpowiada np. dziennikarzom, którzy mogą się tam pojawić. W pierwszym rzędzie, między p. Łukawskim, a p. Olszańskim, idealnie wydaje się pasować imię i nazwisko p. Krystiana Hanke. No ale może po prostu to tylko takie moje mylne wrażenie...
Pruchnicka albo Stoparczyk