VILKI pisze: ↑pt sie 21, 2020 7:45 pm
ja podobnie ale z przerwami. a co dopiero przy topie troche oszukanym?
A może podzielić to na 3-4 prezenterów i każdy ma 3h dyżuru i wówczas tak jak Ty wpisuje tylko wyniki z linkami, a linki każdy niech otwiera u siebie i te, które chce
santosz pisze: ↑pt sie 21, 2020 7:43 pm
ja mam z tym na przykład większy problem niż sądziłem...masakra, niby na ulicach nie trzeba ich na razie nosić, ale to się wkrótce zmieni, dziś na razie prawie 350 nowych przypadków, po północy będzie aktualizacja i będzie grubo ponad 500, w przeliczeniu na mieszkańców to tak jakby w Polsce przybyło ponad 2000 zachorowań w ciągu dnia
Spokojnie. W Polsce dziś kolejny rekord i nikt na razie nie reaguje Jedyne co, to co tydzień losuje się powiaty na żółto i na czerwono. Po prostu.
BTW, przyzwyczajam się do noszenia maseczki w mieście. Na wsi tego nie mam zamiaru robić nawet jak mój powiat nagle będzie czerwony.
kacper94 pisze: ↑pt sie 21, 2020 7:51 pm
To nie jest wcale zły pomysł
VILKI pisze: ↑pt sie 21, 2020 7:50 pm
40 . 47 . 02 . Lombard - ŚWIAT SIĘ ZATRZYMAŁ
39 . NN . 01 . Savage - I LOVE YOU
38 . NN . 01 . LP - THE ONE THAT YOU LOVE
37 . 42 . 02 . Mela Koteluk & Kwadrofonik - ASTRONOMIA
36 . 48 . 07 . Melody Gardot - FROM PARIS WITH LOVE
40 to już nie pamiętam.
39 zdecydowanie nie cieszy
38 może za tydzień z moim głosem, ale teraz trudno mi powiedzieć
37 od biedy ujdzie
36 bardzo cieszy, chociaż to już nie ta Melody co na debiucie.
TStudent pisze: ↑pt sie 21, 2020 7:53 pm
Spokojnie. W Polsce dziś kolejny rekord i nikt na razie nie reaguje Jedyne co, to co tydzień losuje się powiaty na żółto i na czerwono. Po prostu.
BTW, przyzwyczajam się do noszenia maseczki w mieście. Na wsi tego nie mam zamiaru robić nawet jak mój powiat nagle będzie czerwony.
Raczej nie losuje, a wybiera się powiaty z największą liczbą zakażeń Niemniej jednak moim zdaniem sens robienia tego jest trochę wątpliwy, a tym bardziej w taki sposób...
Ostatnio zmieniony pt sie 21, 2020 7:58 pm przez Kuba1201, łącznie zmieniany 1 raz.
no i kończymy poczekalnię. kolejny zestaw zwyżkujący. czyżby ten Zalef miał się przebić do top 30? no i gołym okiem widać że wróciła do głosowania Nicoletta
Szkoda, że Zalewski nie pominął poczekalni No ale poprzedni singiel w ogóle nie wszedł do trzydziechy
Miło też widzieć Raconteursów na 34. miejscu. Świetny blues-rockowy numer nawiązujący do starych czasów. Szkoda, że u mnie na listę już nie wejdzie, bo to utwór z 2018 roku.
Morrisey nieźle, ale nic specjalnego.
Madonna i RB również mogą być.