A co do TWC, to w przypadku jego nieobecności na antenie, fajnie byłoby spędzić pierwszy dzień Nowego Roku - tak jak zwykle - w tym miejscu. Chociaż jeszcze trochę czasu zostało do 01.01 i na pewno ten temat będzie tu poruszany
santosz pisze: ↑pt sie 21, 2020 7:38 pm
ja też, chociaż to raczej nie takie trudne chyba, trzeba by tylko pościągać te wszystkie piosenki z youtuba i
1. połączyć je w jeden plik,
2. wgrać na youtuba
3. a od 9-tej rano ustawić jako transmisję na żywo, nie wiem dokładnie jak to ogarnąć, ale to raczej nie jest jakiś wielki problem...chyba
Żadnego z tych trzech punktów nie jestem w stanie ogarnąć.
ja też, chociaż to raczej nie takie trudne chyba, trzeba by tylko pościągać te wszystkie piosenki z youtuba i
2. wgrać na youtuba
3. a od 9-tej rano ustawić jako transmisję na żywo, nie wiem dokładnie jak to ogarnąć, ale to raczej nie jest jakiś wielki problem...chyba
TStudent pisze: ↑pt sie 21, 2020 7:36 pm
A co do ludzi w maseczkach to nic tylko współczuć. Nie każdy wytrzyma w maseczce kilka godzin, a już tym bardziej w skwarze.
ja mam z tym na przykład większy problem niż sądziłem...masakra, niby na ulicach nie trzeba ich na razie nosić, ale to się wkrótce zmieni, dziś na razie prawie 350 nowych przypadków, po północy będzie aktualizacja i będzie grubo ponad 500, w przeliczeniu na mieszkańców to tak jakby w Polsce przybyło ponad 2000 zachorowań w ciągu dnia
kacper94 pisze: ↑pt sie 21, 2020 7:41 pm
A co do TWC, to w przypadku jego nieobecności na antenie, fajnie byłoby spędzić pierwszy dzień Nowego Roku - tak jak zwykle - w tym miejscu. Chociaż jeszcze trochę czasu zostało do 01.01 i na pewno ten temat będzie tu poruszany
zleci to szybciej niż myślisz. tym bardziej że głosowanie chyba musi trwać dłużej niż tydzień
kacper94 pisze: ↑pt sie 21, 2020 7:41 pm
zleci to szybciej niż myślisz. tym bardziej że głosowanie chyba musi trwać dłużej niż tydzień
2. wgrać na youtuba
ściągnąć z youtuba i wgrać to nie problem, ułożyć w jeden plik to już gorzej, jak z tym livem to nie mam pojęcia
VILKI pisze: ↑pt sie 21, 2020 7:45 pm
ja podobnie ale z przerwami. a co dopiero przy topie troche oszukanym?
A może podzielić to na 3-4 prezenterów i każdy ma 3h dyżuru i wówczas tak jak Ty wpisuje tylko wyniki z linkami, a linki każdy niech otwiera u siebie i te, które chce
VILKI pisze: ↑pt sie 21, 2020 7:45 pm
ja podobnie ale z przerwami. a co dopiero przy topie troche oszukanym?
A może podzielić to na 3-4 prezenterów i każdy ma 3h dyżuru i wówczas tak jak Ty wpisuje tylko wyniki z linkami, a linki każdy niech otwiera u siebie i te, które chce
gioconda2 pisze: ↑pt sie 21, 2020 7:48 pm
Bardzo dobry pomysł, jedna osoba przez cały dzień może się bardzo zmęczyć podając co chwilę wyniki, tym bardziej po sylwestrowych szaleństwach