Mnie natomiast jakoś zaskakuje tak wysoki debiut Whitesnake. BJ to co innego, mimo, iż może w radiu nawet w poczekalni nie pojawiłoby się (nie udało się to ani Unbroken, ani Limitless
santosz pisze: ↑pt lip 31, 2020 7:49 pm
klon jąder spada niestety, a głosowałem
A co powiesz i polskim obyczaju ściągania z gości butów i wbijania ich w przypadkowe kapcie albo zmuszanie do paradowania w skarpetach ?
Nie wiem a to jest polski zwyczaj? Na przykład tutaj w Czechach chyba się nie spotkałem z sytuacją, żeby ktoś nie ściągał butów przy drzwiach i paradował komuś w buciorach po chałupie
TStudent pisze: ↑pt lip 31, 2020 7:56 pm
Ta piątka, z wyjątkiem Coldplaya, jest rewelacyjna. Mogłaby awansować do trzydziestki. Nawet spadek Klone'a niestraszny
Coldplay też bardzo dobry, fajny klimatyczny utwór i teledysk na czasie
temik3 pisze: ↑pt lip 31, 2020 7:45 pm
Resovia w 1 lidze.
Załamka. O ile Stal uwielbiam (działa sentyment z czasów gdy grali Jałocha i Kozerski, a i jeszcze Gawlik), to Resovii totalnie nie trawię.
W Stali owszem grali w tamtych latach piłkarze, Domarski, strzelec gola z Wembley, ale w Resovii też grali pilkarze, Szarek, Siekieryn, Rop, wielu wielu innych. Resovia zawsze była tym popychadłem w Rzeszowie, ale resovia zawsze była drużyną. Drużyną, która walczyła (prócz okresu pracy pseudo trenera z czech Copjaka), Stal przy Resovii to lowelasy i dlatego Resovię zdecydowanie bardziej szanuję niż Stal. Oczywiście Stal też lubię bo to mimo wszystko bliska mi ekipa.
TStudent pisze: ↑pt lip 31, 2020 7:19 pm
Pain of Salvation. Dla żądnych wiedzy: który album tego hard-rockowego zespołu jest najsilniej reprezentowany, a który wygra?
Początek dwudziestego wieku - 3 wspaniałe album: The Perfect Element Part 1, Remedy Lane, Be - najbardziej kreatywny okres tego zespołu, tyle że nie do końca hard-rockowy a prog metalowy, oj mi przypomniałeś, posłucham se tego pewnie w weekend
santosz pisze: ↑pt lip 31, 2020 7:49 pm
klon jąder spada niestety, a głosowałem
A co powiesz i polskim obyczaju ściągania z gości butów i wbijania ich w przypadkowe kapcie albo zmuszanie do paradowania w skarpetach ?
Nie wiem a to jest polski zwyczaj? Na przykład tutaj w Czechach chyba się nie spotkałem z sytuacją, żeby ktoś nie ściągał butów przy drzwiach i paradował komuś w buciorach po chałupie