Płyta świetna - album roku.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Maniak? Chyba małe słowo. Ja przesłuchałem ją pobieżnie licząc, że faktycznie będzie "genialna" i jakbym miał się odnieść do pułapu na jaki mógłbym być nastawiony to napisałbym, że płyta jest katastrofalnie słaba. Ale, że nastawiłem się, że bedzie to kolejna płyta typu "nagrać i zapomnieć" to jest niezła.Trzy numery bym tam wyróżnił w tym nowy singiel.
Miło powspominać. Przesłuchałem sobie to notowanie nr 90 z dn. 07.01.1984. Ach te wszystkie dżingle-przerywniki i głos wtedy 30 letniego Marka.jotem3 pisze: ↑pn cze 08, 2020 11:06 pm W temacie Marka...
https://soundcloud.com/jacek-marcinkows ... e-do-marka
![]()
tak, wiem, że można offtopowanie powstrzymać zarówno nie zaczynając jakichś tematów, jak i nie kontynuując ich. dlatego apeluję do wszystkich.
Nie uważam żebym tłukł, tylko w sposób permanentny i bardzo kulturalny pytam co dalej z Panem Markiem i LP3.
... bo nie ma Listy, nie ma Radia Nowy Świat, a ludzie potrzebują kontaktu, wymiany myśli. Moim zdaniem, gdy wróci Lista (ciągle czekam) lub zacznie się RNS to temat naturalnie sam popłynie w stronę muzyki... A swoją drogą ciekawy ciąg logiczny - od notowania 1998 do kształtu orła w koronie lub bez...
Dziękuję Ci za tą naszą wspólną nadzieję. Mam nadzieję, że powrót Listy nastąpi za naszego życia, że nie będziemy musieli czekać, jak nasi praprzodkowie pod zaborami 123 lata na odzyskanie niepodległości
Bardzo dobrze zrobił, że złożył pozew. Ile można czekać na tak oczywiste przeprosiny? Będę kibicować Markowi i czekać na jego rehabilitację społeczną!!!krzychu78 pisze: ↑śr cze 10, 2020 3:15 pm https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onec ... io/m16xs2r
no to na razie chyba żadnych szans na powrót listy ale kibicuje Panu Markowi
Dla mnie to nie jest jednoznaczne. Kowalczewski już nie jest szefem Trójki, a Strzyczkowski podobno ma być w znacznym stopniu niezależny od Kamińskiej. W moim odczuciu najważniejszym problemem są te wyniki, które wiszą na stronie. Zdjęcie ich byłoby przyznaniem się do błędu i LP3 mogłaby wrócić (z Markiem, a przynajmniej z jego błogosławieństwem).
Jeżeli Marek go nie przyklepie to słuchacze go nie zaakceptują. I to będzie koniec listy i nadziei na nią.8azyliszek pisze: ↑śr cze 10, 2020 11:01 pm No to niech nowy pan dyrektor da nowego prowadzącego LP3.