zależy to od Ciebienastoletni_duch pisze:a na to co znamy to nie głosujemy? czy jak to jest?

w każdym razie nie ma przymusu nie-głosowania

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
zależy to od Ciebienastoletni_duch pisze:a na to co znamy to nie głosujemy? czy jak to jest?
yhm, w takim razie muszę to przemyślećYacy pisze:zależy to od Ciebienastoletni_duch pisze:a na to co znamy to nie głosujemy? czy jak to jest?Są tu po prostu dwie szkoły : 1. aby nie głosować na to co sie zna, a druga nie ma nic przeciwko
Ja osobiście głosuje na to co mi sie podoba, nie zależnie czy to już znałem słabo czy dobrze czy wcale.
Nawet ja początkowo przeciwnik nie-głosowania na znane utwory zmieniłem zdanie. Teraz jestem za tym, żeby nie głosować tylko na te utwory, które się samemu wystawiło i te w których się aktywnie uczestniczy.Yacy pisze:zależy to od Ciebienastoletni_duch pisze:a na to co znamy to nie głosujemy? czy jak to jest?Są tu po prostu dwie szkoły : 1. aby nie głosować na to co sie zna, a druga nie ma nic przeciwko
Ja osobiście głosuje na to co mi sie podoba, nie zależnie czy to już znałem słabo czy dobrze czy wcale.
ja tez ostatnie dni mam luzniejsze w pracy, bo to... ostatnie dni w pracy...Yacy pisze:Ale ostatnie dni trochę luźniejsze mam w pracy
Czyli niekoniecznie to co catchy jest najlepsze? Oj, święta prawda, trzeba mieć tylko czas, zeby móc 20 razy przesłuchać przykładowo "Piosenkę starych kochanków"Miszon pisze:No zaczynam odnosić podobne wrażenie. Tzn. nie tyle że na początku wydają się słabe, ale jest kilka takich, któe przyćmiewa resztę na pierwszy raz i wygląda ona przy nich słabo. Ale przy kolejnych przesłuchaniach reszta pokazuje siłę i okazuje się, że te z początku bardzo dobre niekoniecznie są lepsze od innych (jeśli ktoś coś zrozumiał).