Mimo że fajnie to brzmi to jednak brak Listy o tej porze w Trójce jest dojmujący ...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
A ja myślę, że intencja jest taka, żeby jak najmniej nawiązywać do Listy. Dlaczego? Żeby wyraźnie pokazać, że to nie jest Lista. Żaden numerek, żadne ułamki, żadne notowanie. Po prostu - oczekiwanie na lepszy czas. Wciąż mam nadzieję, że On nadejdzie, choć to może utopia albo mrzonka...
Ale on wielokrotnie mówił, że żadnej listy nie poprowadzi, dopóki niunia i ten drugi oficjalnie nie przeprosi Marka Niedźwieckiego oraz zespołu LP3
Dzisiaj po 10:00 chyba najbardziej dobitnie.Darekfz111 pisze: ↑pt cze 05, 2020 7:51 pmAle on wielokrotnie mówił, że żadnej listy nie poprowadzi, dopóki...
Wiesz to jest tak powiedziane od dupy strony, niech mają jaja i zakończą wszelakie nadzieje. Pani Prezes przecież nie przeprosi, a pewnie jest w trakcie sporządzania audytu o sfałszowanych notowaniach.Darekfz111 pisze: ↑pt cze 05, 2020 7:51 pm Ale on wielokrotnie mówił, że żadnej listy nie poprowadzi, dopóki niunia i ten drugi oficjalnie nie przeprosi Marka Niedźwieckiego oraz zespołu LP3
Jak to nastąpi, to wtedy, we dwójkę, poprowadzą dwutysięczne wydanie...
Forowiczko giocondo, wyżej masz spostrzeżenia ku3y, ja dopowiem, każdy fanatyzm jest niebezpieczny i należy go zwalczać. Nieważny Marek, nieważne nic aby Kazik miał punkty, czy to nie jest chore? A no jest.
Wszystko dobrze przycięłaś. Dobrze, że odniosłaś się krytycznie. Twoje zdanie, Twoje prawo wypowiedzi! Pisz dalej , nie wycofuj się. Natomiast ja napisałem, że to fanatyzm , to moje zdanie odnośnie bazyliszka, ale uśmiecham się pod wąsem bo tak kiedyś miałem z pewną płytą Metalliki . To dopiero był fanatyzm i od ponad 30 lat mój album wszech czasów.
I Marek Dalba. I Pierzasta. I śp. Basia Głuszczak, i wszyscy inni realizatorzy. I Sobesto. I Fiolka. Maria. Koleżanka Cukier. Wszyscy zastępowi od Kaweckiego do Gacek. Paweł Stasiak i wszyscy inni asystenci zawodowi i wolontariaccy. Alina. Kasia Pakosińska. Żórniak. Glorka, Czajek i Ania Marzec. Mateusz Tomaszuk i Kuba Jarosz. I my słuchacze. To wszystko równa się LP3.
O, to red. Wyżga ma tę samą kulę
pbd2 pisze: ↑pt cze 05, 2020 10:11 pmObrażając Niedźwiedzia, obrażono ich wszystkich i nas. Bo Lista to nie tylko audycja radiowa i plebiscyt na piosenkę tygodnia. Lista to wspólnota. Wspólnota tych, którzy byli przy niej kiedyś, tych, którzy są teraz, i tych, którzy, co oby się udało, będą przy niej w przyszłości. Po obu stronach głośnika.
Tak jest! Brawo za ten komentarz! Jest dokładnie tak jak piszesz! Niniejszym dołączam do grona obrażonych!
Jeśli chodzi o "Tamagotchi", to chyba jednak większa zasługa Podsiadły (i tego, że LP3 przynajmniej w polskiej części ostatnio nieco się przybliżyła do mainstreamu). Ale faktycznie, wielu prowadzących inne audycje miało "swoich" reprezentantów na Liście - ostatni przykład to wylansowane przez Stelkę Sochacka i Frele i chyba przez Owczarka (?) "Bubbletea" (ciekawe, jak wysoko byłyby wczoraj te piosenki, gdyby Lista nagle nie stanęła w miejscu?).gioconda2 pisze: ↑sob cze 06, 2020 5:25 pm Zgadzam się z przedmówcami, iż Piotr Baron ożywił Listę. Aczkolwiek "Szukałem Cię wśród jabłek" to wylansował chyba Marcel. Pamiętam jak rano ludzie dzwonili do radia i pytali "co to za piosenka o tych jabłkach" i domagali się grania. Marcel miał też swój sukces w wylansowania "Karwowskiego" i "Tamagotchi".
Zawsze kiedy mam więcej czasu na słuchanie muzyki, a teraz tak mam, rzuca mnie po półkach. Gdybym zaczął od A, to pewnie bym słuchał ABBY. Ale sięgnąłem po B, więc padło na Birds Of Tokyo. Trochę to też na A, bo grupa jest australijska. Z Perth...