mateusz15 pisze: ↑pt maja 08, 2020 8:53 pm
Krócej tego Toola nie można było zagrać? :O
"Katrina" już mi się znudziła. Liczę na "Witaminy" lub "Kilka westchnień" jako następny singiel.
A czy w ogóle ten Tool był grany w Trójce? Bo ja nie słyszałem
Ale to dobrze/nie dobrze, że nie był grany czy dobrze/niedobrze, że jest na liście.
kacper94 pisze: ↑pt maja 08, 2020 9:07 pm
Coś ma być, ale nie wiem czy związane z Listą. No i będzie chyba krótsze bo chyba są dalej audycje komitetów wyborczych
Tak, pewnie będzie coś ale tylko do 22.35, bo potem komitety ...
I jeszcze raz dzięki za info o tym serialu, bo możliwe że przeoczyłeś mój wcześniejszy post, jako że zacytowałam tam sama siebie Ale tak to jest jak się pisze z telefonu.
Coś ma być, ale nie wiem czy związane z Listą. No i będzie chyba krótsze bo chyba są dalej audycje komitetów wyborczych
Poważnie audycje komitetów? skoro 10go i tak już wygrał jedyny słuszny Prezydent.
I jeszcze raz dzięki za info o tym serialu, bo możliwe że przeoczyłeś mój wcześniejszy post, jako że zacytowałam tam sama siebie Ale tak to jest jak się pisze z telefonu.
Widziałem, mi też się to zdarza na telefonie bardzo często
bobby-x pisze: ↑pt maja 08, 2020 9:15 pm
Poważnie audycje komitetów? skoro 10go i tak już wygrał jedyny słuszny Prezydent.
Żadnego 10-go nie będzie.
Głosowałem pięć lat temu na jedynego słusznego Prezydenta, ale generalnie PiS co rusz zawodzi w ostatnich (wcale nie dwóch) miesiącach i dlatego na wybory nie pójdę w ogóle.
Koniec politycznego offtopu!
Hm, od pewnego czasu słowo "Helsinki" kojarzy mi się z brodą i łysiną... Ciekawe czemu?
mateusz15 pisze: ↑pt maja 08, 2020 9:05 pmW akcji wzięli już udział m.in. Igor Herbut, Król, Artur Andrus, Dawid Podsiadło czy Taco Hemingway a nominacje dostali Anna Gacek czy Adam Bodnar, których nagrania powinniśmy usłyszeć lada dzień.
Co mi przypomniało wywiad z duetem sióstr Wrońskich "Ballady i Romanse", podczas którego Anna Gacek deklarowała, że mogłaby do nich dołączyć, ale to, co by w ten sposób powstało, musiałoby nosić nazwę "Ballady, Romanse i Tragedie".