Miszon pisze:Co do "tajemnicy jak się to robi"... cóż, to niech pozostanie tajemnicą
Każdy ma jakąś metodę. Ja generalnie nie zdobywam dużo punktów w strzelcach, ale za to nieźle mi idzie w znawcy Tobie tym razem udalo się jedno i drugie
Tak popatrzyłem na wasze typy juz po wynikach to stwierdzam, że naprawdę nieźli z was znawcy.
Niekóre ruchy na liście nadzwyczajnie potraficie przewidzieć, a nowości i wypadki to prawie zawsze bezbłędnie
13 1973 - James Blunt
13 IF YOU WERE A SAILBOAT - Katie Melua
Heh, patrząc na wyniki ankiety (no teraz to sie zmieniło o 1), to wygląda na to, że te trafienia są tych samych osób (tzn. kto postawił na Blunta na pierwszym zgadł też jednocześnie Katie) .
adr pisze:Czekamy na statystyki kajmana. A do tej pory zwyciężali:
Na razie Kajman zapewne jest pochłonięty innymi obowiązkami, więc jak masz jakieś inne ciekawe statystyki, to wrzuć. Mam nadzieję, że Kajman się nie obrazi.
Ktoś tu nie pamięta co napisał Głównie miałem na myśli to co napisałeś o Suzanne.
prz_rulez pisze:
I teraz trochę moich przemyśleń co do najbliższego notowania: (...)
- na nowosci typuje maniców i mimo wszystko knopflera. biore pod uwage Zuzę, ale jeśli ona wejdzie, to raczej ledwo ledwo - na 30 (jak wiadomo sluchacze lp3 nie reaguja raczej zbyt zywiolowo)