neon.ka pisze:nie wiem, czy ja dobrze patrzę ale wychodzi na to, że albo AUTUMNSONG albo RAININ IN PARADIZE pójdzie jakoś okrutnie do góry. no bo co może być jeszcze nowością?!
Ależ te dwie piosenki już wypadły!
Też chciałbym móc to powiedzieć... ale dzisiaj Lista jest nieprzewidywalna, być może wypadł Blunt, a Autumnsong znajdzie się na podium ;P
Ugh... strasznie to skomplikowane. Chyba nie jestem wystarczająco skoncentrowany, żeby cośz tego zrozumieć więcej . A czemu niektóe utwory sąparzyste, a które nieparzyste, np. że 4 i 5 to parzyste to już za cholerę nie wyczajam . Za bardzo naukowa ta teoria .
dobrze miec odtwarzacz mp3 z radiem... Czy byla juz S. Vega? Musiala byc do tej pory, ale ja przeoczylem jakos i jeszcze kilka minut temu myslalem, ze bedzie tak wysoka nowoscia...
dobrze miec odtwarzacz mp3 z radiem... Czy byla juz S. Vega? Musiala byc do tej pory, ale ja przeoczylem jakos i jeszcze kilka minut temu myslalem, ze bedzie tak wysoka nowoscia...
Na 40. była
Aż się zdziwiłem. Nie ma to jak "WIERNI" Trójkowi fani
Kiefer pisze:Hm. Slucham uwaznie, bo moze nawet sie bardziej przekonam... Zeby jeszcze zaraz byla ta jeczaca Nelly to juz bym sie bardzo cieszyl [bo nie bedzie wyzej].
Ta jęcząca Nelly jest bardzo fajna, znacznie lepsza od tej ględzącej coś pod nosem o Bogu i Jego Rękach.
prz_rulez pisze:UWAGA! RUSZCIE DUBSKA! CZAS NAAAAAAAA NELLYYYYYYYYYYYYY!
Najbardziej bezbarwny utwór w trzydziestce. Nie rozumiem dlaczego jest tak wysoko...
Na pewno nie jest bezbarwy i to właśnie jest jego największą wadą. Gdyby wyrzucić Missy moży byłby bardziej bezbarwny, ale dałoby się tego jakoś słuchać.
P.S. Dobrze, że nie w 10 i mam nadzieję, że nigdy tam nie wejdą.
neon.ka pisze:nie wiem, czy ja dobrze patrzę ale wychodzi na to, że albo AUTUMNSONG albo RAININ IN PARADIZE pójdzie jakoś okrutnie do góry. no bo co może być jeszcze nowością?!
Ależ te dwie piosenki już wypadły!
ok., ok., dotarło, dzięki wszystkim . zakręcona ta lista. kurcze, nie powinno się tak brutalnie i bez zapowiedzi pozbawiać ludzi ich tak bardzo silnych przyzwyczajeń!
prz_rulez pisze:UWAGA! RUSZCIE DUBSKA! CZAS NAAAAAAAA NELLYYYYYYYYYYYYY!
Najbardziej bezbarwny utwór w trzydziestce. Nie rozumiem dlaczego jest tak wysoko...
Na pewno nie jest bezbarwy i to właśnie jest jego największą wadą. Gdyby wyrzucić Missy moży byłby bardziej bezbarwny, ale dałoby się tego jakoś słuchać.
P.S. Dobrze, że nie w 10 i mam nadzieję, że nigdy tam nie wejdą.
a ja za cholerę nie słyszę tej Missy w tej trójkowej puszczanej :l
Mirosław Breguła, współzałożyciel i wokalista popularnego zwłaszcza w latach 80. zespołu Universe, nie żyje. Popełnił samobójstwo w swojej kamienicy w Chorzowie, jego ciało na klatce schodowej znaleźli sąsiedzi - podała policja. Muzyk miał 43 lata.