Chillout Cafe/Klubowe Granie

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Awatar użytkownika
sopel

Chillout Cafe/Klubowe Granie

Post autor: sopel »

Witajcie czy słuchacie audycji Chillout Cafe i Klubowe Granie jak wam sie podoba muzyka prezentowana w tych audycjach i czy Sebastian Korsak to dobry prowadzący ? zapraszam do dyskusji :wink:
Awatar użytkownika
sopel

wczorajszą audycje Korsak zakończył słowami: "do usłyszenia na innych
falach" czyli chyba odchodzi z Trójki kogo jeszcze wywalą oto jest pytanie ? :?
Awatar użytkownika
sopel

I sytuacja się wyjaśniła od teraz Klubowe Granie z Korsakiem w radiu Pin we wtorki po 21

radiopin.pl/klubowe.php

szkoda że Trójka pozbywa się tak oryginalnych audycji i ciekawych ludzi
ale dobrze że nie znikają całkiem z eteru pozdrawiam
:wink:
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

Faktycznie szkoda, co prawda ostatnio nie słuchałem raczej Klubowego grania, ale parę lat temu - jak najbardziej. I audycja zawsze trzymała dobry poziom. Nawet p[amiętam, że kupiłem dziewczynie pierwszą płytę (czyli 2) pod znakiem "KLubowe granie".
ASTRONOM

;-)))

Post autor: ASTRONOM »

all things must pass
Mr. Dark

Post autor: Mr. Dark »

Szkoda klubowego grania... to była idealna audycja na sobotnią noc, a przy niektórych kawałkach można było uciec myślami daleko, daleko... A właśnie, co jest w zamian?
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

Przyznam szczerze, że nie słuchałem nigdy Klubowego Grania, ale za to denerwowała mnie reklama (najlepsze mixy i sety).
Mr. Dark pisze:Szkoda klubowego grania... to była idealna audycja na sobotnią noc, a przy niektórych kawałkach można było uciec myślami daleko, daleko... A właśnie, co jest w zamian?
Nie wiem dokładnie, ile czasu trwała audycja. Ale teraz ramówka z soboty na niedzielę wygląda tak:
22:00 - Ciemna Strona Mocy
00:00 - Strefa rokendrola wolna od angola
02:00 - Atelier
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

Szczególnie godna plecienia ejst audycja "Atelier". Jeszcze nie słucghałem (2.00 w nocy) :cry: ale za to pani Gacek. Czytając zapowiedzi na stronie (aktualne, treściwie, pojawiajace sie już w tygoidniu) aż chce sie słuchac, ale te godziny...2.00-6.00. Ulalala

Do nasłuchania. Damien Rice w Trojce . Mniam
Awatar użytkownika
sopel

Ostatniej soboty po 22 pełen nadziei że Ciemna strona mocy będzie nawiązaniem do Klubowego grania choć w niewielkim stopniu usiadłem przed swoim radioodbiornikiem i po 120 minutach wielkie rozczarowanie :( co prawda pojawiły sie takie kawałki jak:

Sonar Lodge - Anaconda
Strange Attractor - Malencholy Station

które można "podciągnąć" pod konwencje chilloutowo-klubową to cała reszta niestety odbiega i to mocno od moich oczekiwań

poza tym jak głosi zamieszczony przez Ole Kaczkowską opis audycji powinniśmy sie w niej spodziewać muzyki Trip-hop, Ambient ani jednego ani
drugiego w minioną sobote nie było nam dane usłyszeć jednym słowem jak dla mnie klapa

szkoda
:?
ODPOWIEDZ