Chillout Cafe/Klubowe Granie
Chillout Cafe/Klubowe Granie
Witajcie czy słuchacie audycji Chillout Cafe i Klubowe Granie jak wam sie podoba muzyka prezentowana w tych audycjach i czy Sebastian Korsak to dobry prowadzący ? zapraszam do dyskusji 

Przyznam szczerze, że nie słuchałem nigdy Klubowego Grania, ale za to denerwowała mnie reklama (najlepsze mixy i sety).
22:00 - Ciemna Strona Mocy
00:00 - Strefa rokendrola wolna od angola
02:00 - Atelier
Nie wiem dokładnie, ile czasu trwała audycja. Ale teraz ramówka z soboty na niedzielę wygląda tak:Mr. Dark pisze:Szkoda klubowego grania... to była idealna audycja na sobotnią noc, a przy niektórych kawałkach można było uciec myślami daleko, daleko... A właśnie, co jest w zamian?
22:00 - Ciemna Strona Mocy
00:00 - Strefa rokendrola wolna od angola
02:00 - Atelier
Ostatniej soboty po 22 pełen nadziei że Ciemna strona mocy będzie nawiązaniem do Klubowego grania choć w niewielkim stopniu usiadłem przed swoim radioodbiornikiem i po 120 minutach wielkie rozczarowanie
co prawda pojawiły sie takie kawałki jak:
Sonar Lodge - Anaconda
Strange Attractor - Malencholy Station
które można "podciągnąć" pod konwencje chilloutowo-klubową to cała reszta niestety odbiega i to mocno od moich oczekiwań
poza tym jak głosi zamieszczony przez Ole Kaczkowską opis audycji powinniśmy sie w niej spodziewać muzyki Trip-hop, Ambient ani jednego ani
drugiego w minioną sobote nie było nam dane usłyszeć jednym słowem jak dla mnie klapa
szkoda

Sonar Lodge - Anaconda
Strange Attractor - Malencholy Station
które można "podciągnąć" pod konwencje chilloutowo-klubową to cała reszta niestety odbiega i to mocno od moich oczekiwań
poza tym jak głosi zamieszczony przez Ole Kaczkowską opis audycji powinniśmy sie w niej spodziewać muzyki Trip-hop, Ambient ani jednego ani
drugiego w minioną sobote nie było nam dane usłyszeć jednym słowem jak dla mnie klapa
szkoda