Zjednoczone Królestwo
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
Zjednoczone Królestwo
Witam, czy może ktoś rejestruje tę audycję? A zwłaszcza dzisiejszy odcinek i to co teraz leci, czyli słuchowisko o SEX PISTOLS?
Re: Zjednoczone Królestwo
Rejestruję, rejestruję. Tylko udostępnię trochę później. (Może jeszcze w tym tygodniu). No i jakość nie wszystkich zadowoli...dominik_fi pisze:Witam, czy może ktoś rejestruje tę audycję? A zwłaszcza dzisiejszy odcinek i to co teraz leci, czyli słuchowisko o SEX PISTOLS?
- Megalomaniac 3-owy
To znaczy:?: że można liczyć na pierwsze wydanie...abd3mz pisze:Rejestruję, rejestruję. Tylko udostępnię trochę później. (Może jeszcze w tym tygodniu). No i jakość nie wszystkich zadowoli...dominik_fi pisze:Witam, czy może ktoś rejestruje tę audycję? A zwłaszcza dzisiejszy odcinek i to co teraz leci, czyli słuchowisko o SEX PISTOLS?

- Megalomaniac 3-owy
Ja słyszałem na początku wyraźnie "Minds" the gap".ku3a pisze:czy mi sie wydaje czy Metz ciagle mowi "Minds The Gap", a nie "Mind The Gap"??
Tak, można liczyć także na pierwsze wydanie. Zastanawiałem się, co pierwsze wysłać. No i odpowiedź się znalazła... Właśnie wysyłam do chomika, gdy skończę podam adres.Megalomaniac 3-owy pisze:To znaczy:?: że można liczyć na pierwsze wydanie...abd3mz pisze:Rejestruję, rejestruję. Tylko udostępnię trochę później. (Może jeszcze w tym tygodniu). No i jakość nie wszystkich zadowoli...dominik_fi pisze:Witam, czy może ktoś rejestruje tę audycję? A zwłaszcza dzisiejszy odcinek i to co teraz leci, czyli słuchowisko o SEX PISTOLS?brakuje mi 2 & 3 godziny
Mam pierwszą i drugą audycję w b.dobrej jakości (z tunera prosto do kompa, mp3 w preset extreme) ale mam bardzo kiepskie łącze - jeśli "Ktoś" ma jakiegoś ftpa to moge to probować tam wrzucić, żeby potem ten Ktoś wrzucił to na rapida albo inny serwis.Megalomaniac 3-owy pisze: To znaczy:?: że można liczyć na pierwsze wydanie...brakuje mi 2 & 3 godziny
W sumie to mam od groma trójkowych audycji - gł. ChillOut Cafe, 3 Kwadranse Jazzu, Kydryńskiego, Trzecią Stronę Księżyca, R'nR - historię powszechną, Akademie rozrywki, Poszepszyńskich etc - będzie tego jakieś 80 giga tylko nie mam się jak podzielić bo na lepsze łącze u mnie to się nie zanosi

Jak na Forum jest ktoś kto ma ochotę to mogę gratis wysłac to zgrane na DVD żeby to uploadnąć ku radości innych

Audycja z 19 października jest już zachomikowana. Właśnie chomikuje się z 12 paź.
Oto link do tego folderu.http://chomikuj.pl/abd3mz/program_3/zje ... _krolestwo
Oto link do tego folderu.http://chomikuj.pl/abd3mz/program_3/zje ... _krolestwo
-
JA MOGE JA MOGE DOMINIK CI Z CHECIA POMOGE HEHEHEdominik_fi pisze:Witam, czy może ktoś rejestruje tę audycję? A zwłaszcza dzisiejszy odcinek i to co teraz leci, czyli słuchowisko o SEX PISTOLS?