Zjednoczone Królestwo

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Awatar użytkownika
dominik_fi
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.

Zjednoczone Królestwo

Post autor: dominik_fi »

Witam, czy może ktoś rejestruje tę audycję? A zwłaszcza dzisiejszy odcinek i to co teraz leci, czyli słuchowisko o SEX PISTOLS?
ku3a

Post autor: ku3a »

czy mi sie wydaje czy Metz ciagle mowi "Minds The Gap", a nie "Mind The Gap"??
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

ku3a pisze:czy mi sie wydaje czy Metz ciagle mowi "Minds The Gap", a nie "Mind The Gap"??
Może się specjalnie nie wsłuchiwałem, ale mi się wydawało, że "mind".
Awatar użytkownika
abd3mz

Re: Zjednoczone Królestwo

Post autor: abd3mz »

dominik_fi pisze:Witam, czy może ktoś rejestruje tę audycję? A zwłaszcza dzisiejszy odcinek i to co teraz leci, czyli słuchowisko o SEX PISTOLS?
Rejestruję, rejestruję. Tylko udostępnię trochę później. (Może jeszcze w tym tygodniu). No i jakość nie wszystkich zadowoli...
Awatar użytkownika
Megalomaniac 3-owy

Post autor: Megalomaniac 3-owy »

abd3mz pisze:
dominik_fi pisze:Witam, czy może ktoś rejestruje tę audycję? A zwłaszcza dzisiejszy odcinek i to co teraz leci, czyli słuchowisko o SEX PISTOLS?
Rejestruję, rejestruję. Tylko udostępnię trochę później. (Może jeszcze w tym tygodniu). No i jakość nie wszystkich zadowoli...
To znaczy:?: że można liczyć na pierwsze wydanie... :D brakuje mi 2 & 3 godziny :(
Awatar użytkownika
Megalomaniac 3-owy

Post autor: Megalomaniac 3-owy »

Robinson pisze:
ku3a pisze:czy mi sie wydaje czy Metz ciagle mowi "Minds The Gap", a nie "Mind The Gap"??
Może się specjalnie nie wsłuchiwałem, ale mi się wydawało, że "mind".
to zależy gdzie się ucho przyłoży - bo prawda leży po środku - słychać tak i tak
Awatar użytkownika
abd3mz

Ja słyszałem na początku wyraźnie "Minds" the gap".
Megalomaniac 3-owy pisze:
abd3mz pisze:
To znaczy:?: że można liczyć na pierwsze wydanie... :D brakuje mi 2 & 3 godziny :(
Tak, można liczyć także na pierwsze wydanie. Zastanawiałem się, co pierwsze wysłać. No i odpowiedź się znalazła... Właśnie wysyłam do chomika, gdy skończę podam adres.
mp3fm
Kontakt:

Post autor: mp3fm »

Megalomaniac 3-owy pisze: To znaczy:?: że można liczyć na pierwsze wydanie... :D brakuje mi 2 & 3 godziny :(
Mam pierwszą i drugą audycję w b.dobrej jakości (z tunera prosto do kompa, mp3 w preset extreme) ale mam bardzo kiepskie łącze - jeśli "Ktoś" ma jakiegoś ftpa to moge to probować tam wrzucić, żeby potem ten Ktoś wrzucił to na rapida albo inny serwis.

W sumie to mam od groma trójkowych audycji - gł. ChillOut Cafe, 3 Kwadranse Jazzu, Kydryńskiego, Trzecią Stronę Księżyca, R'nR - historię powszechną, Akademie rozrywki, Poszepszyńskich etc - będzie tego jakieś 80 giga tylko nie mam się jak podzielić bo na lepsze łącze u mnie to się nie zanosi :(

Jak na Forum jest ktoś kto ma ochotę to mogę gratis wysłac to zgrane na DVD żeby to uploadnąć ku radości innych ;)
Awatar użytkownika
abd3mz

abd3mz wcześniej pisze:(...)Właśnie wysyłam do chomika, gdy skończę podam adres.
Niestety mam problemy techniczne, więc audycja będzie umieszczona później. :(
Jak tylko będę mógł podam linka.
Awatar użytkownika
abd3mz

Audycja z 19 października jest już zachomikowana. Właśnie chomikuje się z 12 paź.
Oto link do tego folderu.http://chomikuj.pl/abd3mz/program_3/zje ... _krolestwo
Awatar użytkownika
abd3mz

Przepraszam, że tak jeden post pod drugim, ale już dostępne są wszystkie (czyli dwie) audycje zjednoczonego królestwa. Mile widziane wszelkie komentarze, zarówno co do jakości nagrania, jak i innych spraw.
SanczoBalca

Post autor: SanczoBalca »

JA MOGE JA MOGE DOMINIK CI Z CHECIA POMOGE HEHEHE
ODPOWIEDZ