XXV Trójkowy Top Wszech Czasów - 01.01.2019
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XXV Trójkowy Top Wszech Czasów - 01.01.2019
Jedyny mój głos na Metę w tym roku. Ale utwór zacny
- EVENo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2014
- Kontakt:
Kiedyś miałem tak, że tylko raz do roku, przy okazji słuchania Topu, przypominałem sobie jak dobry jest to utwór. Na szczęście już to zmieniłem 

- obserw99
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 01.05.1982
Ciekawe na którym wyląduje Maanam?
U mnie akurat te Metalliki co dotychczas były bez głosów w tym roku - czekam na dwie wyższe pozycje...
Pomyliłem się z 7 dziesiątką. Była na 6,2 (policzyłem niepotrzebnie dwa utwory z kolejnej dziesiątki). Natomiast szósta była na 6,0.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
A, rozumiem.prz_rulez pisze:Tak, że oni wiedzą, że nie mają racji.
Piszesz o alternatywcach xD
Bo niestety rzeczywistość jest taka, że to oni najczęściej zachowuję się jak skończeni, nietolerancyjni skur*iele.
A co do artykułu:
Eee, ona się skończyła w 1991, z krótkimi przerwami na "Creep", "Again" i od biedy "Długość dźwięku samotności".Natemat.pl pisze:"Top Wszech Czasów" to kultowa audycja Trójki, która jest niestety mocno oderwana od rzeczywistości. Można odnieść wrażenie, że dobra muzyka skończyła się w ubiegłym wieku.
Pod względem historii topu redakcja chyba słabo się przygotowała (chyba nie znają strony lp3.pl, może ktoś ich oświeci w komentarzu?

Aczkolwiek z jego zestawu przynajmniej coś jest, a i takie MGMT pewnie miałoby jakieś szanse, by się tam zjawić.
Straszne flaki z olejem. Nic kompletnie się w tym utworze nie dzieję (teraz trochę, ale nadal to nudy na pudy). A perkusistę należałoby za ten utwór rozstrzelać. Będzie dwa. Sinead miała dziesięć, więc średnio to sześć wychodzi.
Autor artykułu najwyrazniej jest oderwany od rzeczywistości, bo raczej nie rozumie na czym polega TWC

Pierwsze dzisiaj LZ i z awansem (o 3 oczka), 25 raz (komplet) w TOP100. Mój głos (15/100)
Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2019 4:22 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
co rok czekam na komentarz Kajmana o One i jak zawsze nie zawodzi

Na ten utwór nie głosowałem. Ale był blisko mojego głosu.
No i jest pierwszy Zeppelin. Ten utwór bez mojego głosu, ale miło posłuchać. Chociaż chętnie bym tu coś z solowych płyt Planta usłyszał.
Nie, zdecydowanie o fanach komerchy.
No i tutaj w przeciwieństwie do poprzedniego utworu jest czad. No i przyjemnie się tego słucha. Chociaż nie byłbym sobą, gdybym nie napisał, że Santana zrobił to lepiej.
"With or Without You" spada o 9 oczek (fajnie), i także 25 raz w TOP100.
U2 ze zgranym kawałkiem. Aż dziw bierze, że to był kiedyś numer 1. 6/10
Wyjątkowo dobrze mi to U2 dzisiaj zabrzmiało. Daję trzy, a że Ledom dałem 9 to średnia 6 ani drgnęła.