Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
EVENo pisze: ↑wt sty 01, 2019 2:38 pm
Kurde zbliża się ten moment kiedy będę musiał przeskakiwać z karty forum na kartę z Eurosportem... a może na telefonie sobie skoki pooglądam? Skoro technologia pozwala
Dobrze, że napisałeś, bo pomyślałbym, że skoro nie o 13:15, to będzie znacznie później...
No ja się poddaję. Zresztą, teraz i tak raczej już będą tylko nudy.
P.S. Stefan Kraft mówiący "dużo szczęścia" - bezcenne.
Bowie - Let's dance - BRAWO!!! , O w końcu nastrój może się poprawić. Powinno być go więcej w Topie, choć osobiście moim faworytem jest "WILD IS THE WIND", ale tego nie ma w setce, a szkoda.
kacper94 pisze: ↑wt sty 01, 2019 2:34 pm
Dla "51" skłonny jestem zrobić w przyszłym roku wyjątek i zagłosować na polski utwór w TWC
Ja o ile pamiętam głosowałem na 33 polskie. A na forumowej tak się dziwnie mi ułożyło, że sześć najwyższych nieparzystych (począwszy od zwycięstwa Mojej krwi) to polskie piosenki.
Ja mam 22 polskie utwory - bez szeregowania, bo tego akurat nie robię - po prostu wybieram co roku swoją aktualną setkę.
I jak tak popatrzę na to, co wybieram to zwykle 85 utworów jest stałych - pozostała 15 zmienia się zależnie od nastroju w jakim głosuję.
A tera pewnie mnie "pogonicie" bo to jeden z nielicznych kawałków Bowiego który bardzo lubię...
prz_rulez pisze: ↑wt sty 01, 2019 2:30 pmI tak właśnie (na 99,99%) sądzą redaktorzy trójkowi. Że jeśli im się coś nie podoba, to można olewać słuchaczy.
Chwała Bogu, że tak sądzą.
Przykładowo nie wyobrażam sobie Gangu Marcela w propozycjach do Topu, nawet Polskiego. Gdzieś tandecie i kiczowi trzeba powiedzieć STOP.
Niech sobie prezes TV zaprasza Zenków i innych Heńków. Spełnia w ten sposób misję, publiczną, jak najbardziej, że tak brzydko powiem.
kajman pisze: ↑wt sty 01, 2019 2:37 pm
U mnie żaden film nie wpłynie na ocenę utworu. Nie tylko zresztą film. Potrafi mnie utwór powalić na koncercie, ale jako podstawę traktuję wersję studyjną i jej ocena się nie zmieni.
Dla mnie czasem, to wstep do poznania blizej twórczosci jakiegos wykonawcy. Ale dotyczy to jednak tych nowych. Niemniej także nie działa to na mnie aby oddawac głos na dany utwór w jakims plebiscycie, a juz na pewno takim jak TWC