Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
8azyliszek pisze: ↑wt sty 01, 2019 2:33 pmWszystko przez to, że razem z Kajmanem nie widzieliście w styczniu "Gotowi na wszystko. Exterminator."
U mnie żaden film nie wpłynie na ocenę utworu. Nie tylko zresztą film. Potrafi mnie utwór powalić na koncercie, ale jako podstawę traktuję wersję studyjną i jej ocena się nie zmieni.
Police pięć, TSA osiem, średnia dziesiątki 5,83 czyli poprzedniej na pewno nie przebije.
Kurde zbliża się ten moment kiedy będę musiał przeskakiwać z karty forum na kartę z Eurosportem... a może na telefonie sobie skoki pooglądam? Skoro technologia pozwala
kacper94 pisze: ↑wt sty 01, 2019 2:34 pm
Dla "51" skłonny jestem zrobić w przyszłym roku wyjątek i zagłosować na polski utwór w TWC
Ja o ile pamiętam głosowałem na 33 polskie. A na forumowej tak się dziwnie mi ułożyło, że sześć najwyższych nieparzystych (począwszy od zwycięstwa Mojej krwi) to polskie piosenki.
EVENo pisze: ↑wt sty 01, 2019 2:38 pm
Kurde zbliża się ten moment kiedy będę musiał przeskakiwać z karty forum na kartę z Eurosportem... a może na telefonie sobie skoki pooglądam? Skoro technologia pozwala
Ja mam "PIP" na monitorze - będzie jak to mówi Pan Marek - co innego widzisz, co innego słyszysz...
Ale coś trening naszym słabo wyszedł.
EVENo pisze: ↑wt sty 01, 2019 2:38 pm
To samo. Top na jednej słuchawce, a oczy na skokach.
kajman pisze: ↑wt sty 01, 2019 2:37 pm
U mnie żaden film nie wpłynie na ocenę utworu. Nie tylko zresztą film. Potrafi mnie utwór powalić na koncercie, ale jako podstawę traktuję wersję studyjną i jej ocena się nie zmieni.
Kajman to człowiek bez uczuć jeśli chodzi o muzykę
Bowie za wysoko, no ale wpisuje się oczywiście w tendencję.
Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2019 2:41 pm przez Neo01, łącznie zmieniany 1 raz.