--- niestety, nie mam wiedzy p. Marka Niedźwieckiego, więc... od czego mamy niniejsze forum!,,kiedyś był taki utwór [...] wiesz kto to śpiewa? i na jakiej płycie?''
Podzielmy się swoją wiedzą!
Pozdrawiam
--- niestety, nie mam wiedzy p. Marka Niedźwieckiego, więc... od czego mamy niniejsze forum!,,kiedyś był taki utwór [...] wiesz kto to śpiewa? i na jakiej płycie?''
jak nie lubisz to po co pytaszadlugozima13 pisze: kiedys na rmf fm puszczali kilka piosenek ktore nie wiem kto wykonuje, chociaz ich nie lubie, ale z czystej ciekawosci chcialbym sie dowiedziec kto to)
PROZAC-"Sucks to be you"adlugozima13 pisze: wiec pierwsza piosenka : spiewa jakis koles, w chorku sa kobiety. piosenka dosc szybka, sa tam slowa "sets albo sex to be you, i know i know, sex/sets to be you, i know it's true"
Ha ha, też tego szukam od stu lat chyba! Baden Baden mam tylko "Jag Har en Droem", ale jest to bardzo nędzny utwóraldebaran pisze:Ja tez poszukuje juz kilka ladnych lat pewnych utworow, ale dla odmiany znam i wykonawce i ich tytuly. Pierwsza: Alla Ord; druga: Here And Now szwedzkiego zespolu Baden Baden. Moze ktos ma w swoich zbiorach i chcialby sie podzielic nimi?
Jestem zainteresowany! Kontakt: aldebaran@pf.plmarkoz pisze:"Alla ord" mam na winylu. Dajcie znac na forum jesli ktos jest zainteresowany.
Mam tez "Keep your hands off" tegoz zespolu.
jankes pisze:jak nie lubisz to po co pytaszadlugozima13 pisze: kiedys na rmf fm puszczali kilka piosenek ktore nie wiem kto wykonuje, chociaz ich nie lubie, ale z czystej ciekawosci chcialbym sie dowiedziec kto to)
PROZAC-"Sucks to be you"adlugozima13 pisze: wiec pierwsza piosenka : spiewa jakis koles, w chorku sa kobiety. piosenka dosc szybka, sa tam slowa "sets albo sex to be you, i know i know, sex/sets to be you, i know it's true"