głosowanie na ulubionych wykonawców

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Awatar użytkownika
neon.ka
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990

głosowanie na ulubionych wykonawców

Post autor: neon.ka »

prz_rulez w którymś z ostatnich tematów skrytykował głosowanie na piosenki ze względu na wykonawcę, a nie ze względu na jakość samego utworu.
tak z ciekawości chciałam zapytać Was, jak to jest z Wami - czy będąc fanem jakiegoś zespołu/piosenkarza/piosenkarki głosujecie na niego bez względu na to, jaka jest propozycja, na ile Wam się ten utwór podoba?

ja muszę przyznać, że jest kilka przypadków, w których zazwyczaj tak właśnie czynię. [hm. ale chyba niekoniecznie oceniam to negatywnie]
j64

Post autor: j64 »

Ja tak miałam kilka razy i też nie uważam tego za coś nagannego. W końcu każdy ma jakiegoś idola, na którego stawia. Aczkolwiek np. z poprzedniej płyty Red Hotów głosowałabym prawie na każdą piosenkę, a ta ostatnia nie przypadła mi do gustu. Jednak początkowo na nie głosowałam.
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

Bywa, bywa. Na pewno zawsze głosuje na Hey i Beatlesów, bo to moje ulubione zespoły. Przynajmniej obecnie, bo np. kiedyś bardzo lubiłem Stinga, a dziś raczej nie wyobrażam sobie, żeby zagłosować na coś jego, co mniej mi się podoba.
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Zdarza mi się, ale rzadko. Czasem jak stwierdzam, że utwór jest kiepski, to przestaje na to głosować. Niedawno było tak z Rogerem Watersem, Myslovitz i innymi.
asiul

Post autor: asiul »

a ja na Myslovitz głosuje prawie zawsze bo to jeden z moich ulubionych zespołów

Utwory innych wykonawców to ze względu że dana piosenka jest fajna i warta wysłuchania na lp3
Awatar użytkownika
sopel

Post autor: sopel »

Mi też czasami zdarza sie coś takiego szczególnie jeśli chodzi o muzykę elektroniczną bo jest jej mało na liście
kajman

Post autor: kajman »

Zdarzyło mi się to ostatnio kilka razy na jeden zespół i tylko do momentu, kiedy nie usłyszałem piosenki. Wtedy spadła poza moją 10.
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

Kajman, czyżby to był Mr Z'oob? ;)
kajman

Post autor: kajman »

Robinson pisze:Kajman, czyżby to był Mr Z'oob? ;)
Oczywiście i jego Nieameryka, która zresztą całkiem mi się podobała w przeciwieństwie do Ja tu czekam.
nastoletni_duch
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
Kontakt:

Post autor: nastoletni_duch »

Ja tak nie mam. Musi mi się podobać przede wszystkim piosenka. Np. mimo, że ubóstwiam Hey'a to na 'Bylabym' nie głosowałem. Tak samą teraz z Nosowską, 'Karatetyka' mi się nie podoba - nie głosuję.
ODPOWIEDZ