Reklama forum

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Awatar użytkownika
Artur

Reklama forum

Post autor: Artur »

Na zlocie Jacek przypomniał wszystkim uczestnikom abyśmy pamiętali o tym żeby promować naszą stronę przy każdej nadarzającej się okazji. No i na okazję nie musiałem długo czekać. Piękne miasto Opole zamówiło sobie spot reklamowy w telewizji TVN. Część tego spotu miała być kręcona na Politechnice Opolskiej, na której mam ta przyjemność pracować. Scenariusz polegał na tym, że niby jest kręcony wykład w pięknej auli, są studenci jest wykładowca i coś tam do nich mówi, obojętnie co bo spot był bez dźwięku. Ponieważ trwa jeszcze przerwa wakacyjna wiec trzeba było kimś wypełnić ta aule, no i znaleść prowadzącego. No i jak myślicie kto został wykładowcą. Tak, tak właśnie, w końcu ma się ten radiowy głos J. Pan reżyser mi mówi żebym cokolwiek im tam opowiadał a oni sobie to nagrają. No to ja w stres bo nigdy przecież nie prowadziłem wykładu, o czym ja mam im opowiadać. No i co mi wpadło do głowy, opowiedziałem im o naszym forum i o zlocie, o spotkaniu z Markiem i naszej wizycie a studio podczas trwania listy. Siedzieli cicho a to u studentów jest oznaką jakiegoś tam zainteresowania.
Spot będzie można zobaczyć w TVN, TVN 24 i TVN Meteo od 16 października, trwa zaledwie 30 sekund a cała scenka z wykładu 2 sek. Chyba że mnie wytną J. Cała Polska będzie to oglądać ale tylko my będziemy wiedzieć czego tak naprawdę ten wykład dotyczył. A dotyczył bardzo ważnych spraw.
Przy okazji reklamy poprosiłem wszystkich znajomych, którzy maja swoje strony internetowe aby umieścili na nich skrót (button) do naszego forum. Przykład: http://www.krzys22.com.pl/.
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Ja na przykład reklamuje forum wstawiając link, który znajduje się pod każdym moim postem na innych forach. Na forum wośp, które ma baardzo dużo uzykowników mam ponad 200 postów i pod każdym nasz link. :)
JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Post autor: JaceK »

Świetnie! Oby tylko wszyscy wzięli sobie do serca chęć popularyzacji Forum -- zwłaszcza Ci, którzy promuja tutaj swoje własne strony.

Dziękuję w imieniu służby!

PS. przy okazji... zobaczcie jak wysoko w tym miesiącu pozycjonuje się Archiwum w rankingu Codziennej Gazety Muzycznej.
j64

Post autor: j64 »

Miałam i ja się zareklamować, ale nie mam swojej strony. :)
ku3a

Post autor: ku3a »

JaceK pisze:PS. przy okazji... zobaczcie jak wysoko w tym miesiącu pozycjonuje się Archiwum w rankingu Codziennej Gazety Muzycznej.
pieknie!
do boju, druzyno!
ODPOWIEDZ