zeta pisze:Hej,
przejrzałam sobie kilka postów na forum, ale najwyższy czas skupić się na liście
Przez chwilę musiałam odejśc od radia, gdy wróciłam leciała piosenka ze słowami You give me something. Czyje to?
fajnie, ze jestes .
Moze to bylo "Tell Me Something" Daivida Graya? Nie zwrocilem uwagi czy lecialo.
38 Pearl Jam
A teraz Pustki, na szczęście to słabość chwilowa, zaczynam od nowa.Wypadam z listy, dopadam końca, to minie i już nie zostanie na liście. Pustki przestaną się męczyć
Pustki spadają, no cóż słuchacze chyba wyjechali na wakacje i nie ma komu glosowac
no ale osłode "Country girl", czyli bardzo fajna propozycja Primal Scream awansuje dość znacznie, ale nie wiem na które, bo nie kontroluje
Jeżeli taki zestaw piosenek w poczekalni, to nie dziwię się =, że większość dobrych piosenek ląduje na liście z pominięciem poczekalni lub na szczytowych jej pozycjach
trzpaw pisze:38 Pearl Jam
A teraz Pustki, na szczęście to słabość chwilowa, zaczynam od nowa.Wypadam z listy, dopadam końca, to minie i już nie zostanie na liście. Pustki przestaną się męczyć
szkoda byłoby mi Pustek, chociaż, gdyby w ich miejsce wskoczył Jason, to jeszcze mogłabym to przełknąć.
Już pewnie rozmawialiście o koncercie, troche mnie rozczarowali, a dokładniej wokal
zeta pisze:Hej,
przejrzałam sobie kilka postów na forum, ale najwyższy czas skupić się na liście
Przez chwilę musiałam odejśc od radia, gdy wróciłam leciała piosenka ze słowami You give me something. Czyje to?
fajnie, ze jestes .
Moze to bylo "Tell Me Something" Daivida Graya? Nie zwrocilem uwagi czy lecialo.
na szczęście będzie mozna to odtworzyć
o! CONCEIVING YOU na 34
podoba mi się coraz bardziej